Header Ads


BU SON GİDİŞİMDİ




Bu sabah gözlerimi açtığımda kollarım ilk kez kocaman bir boşluğu sardı yatağımda. Boş evin sessizliğinde seni aradım odalarımda. Beynimde kocaman depremlerin bıraktığı yıkıntıların arasındaydı yüreğim. Nefes alıyordum halbuki, ama canım acımıyordu. Hissetmiyordum bedenimi.
Seninle geçirdiğim zamanların adına cennet diyordum. Yokluğun kıyametim olacaktı biliyordum. Sana ilk sarılışımı hatırlıyorum. O an içimde kocaman çığlıklarla Tanrıya haykırıyordum razıyım Allah ım sonunda cehennemde sonsuza dek yanmak olsa bile birlikte olalım  diye dua diyordum. İlk defa düşeş gelmişti zarlarım. Sen benim şansım, mutluluğum, yemeğin tuzu, çayımın şekeri, kalp atışım, hayata bakışım, hayallerim, umutlarım, geleceğim kısacası herşeyim olmuştun. Daha birlikte yapacağımız ne çok şey vardı. Bana okuduğun kitap bile yarım kaldı deli gibi merak ediyordum sonunu halbuki. Beni öyle içine çeken olaylarmıydı yoksa dudaklarının arasında can bulan kelimelermiydi bilemiyorum. Sonra zaman zaman anlamsız gülüşlerimizi hatırlıyorum bir daha neye yada kime böyle gülebilirim onuda bilemiyorum. Hiç ağlamamıştık henüz, birlikte de ağlamalıydık belki. Hangisi daha güzel demiştim hatırlıyormusun Seni özlerken çektiğim acımı yoksa özlemlerin ardındaki kavuşmalarmı daha güzel demiştim. Cevabını biliyordum ama şimdi iliklerime kadar hissediyorum kavuşmak çok daha güzeldi. Ve hastalanacaktım bana sen bakacaktın elinle ateşimi ölçecek, sevginle şifa olacaktın. Biz yarım bile kalamadık yarım bile.... daha çok başındaydık. Yılların geçişini yüzlerimizde bıraktığı izleri izleyecektik birlikte. Bedenlerimiz yaşlanacak sevgimiz hep genç kalacaktı. Daha paylaşacak ne çok şeyimiz vardı. Sen mükemmel değiliz diyordun bana çok haklıydın biz mükemmelden biraz fazlasıydık. Şimdi ise hiçlikler bile bizden fazla.
Çok zor topladım cesaretimi, yüreğimi ardıma bırakıp gidiyorum tutamadığım sözler için senden, bizden özürdiliyorum. MERHABA diyerek buluşan ellerimizi ELVEDA diyerek koparıyorum. Ve son olarak şunu bil istiyorum ben yalnız seni seviyorum.
    HOŞÇAKAL
15 Kasım 2010 Pazartesi, 14:48 tarihinde Cesur Ölçenoğlu tarafından eklendi

3 yorum:

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.