Header Ads


Begendy.com üye ol 20 Tl Hediye Çeki Kazan

Seçkin markaların en özel ürünlerinin %70'e varan indirimlerle sunulduğu Begendy dünyasında bizimle beraber yer aldığınız için teşekkürler. Sitemiz kısa bir süre sonra hizmetinize açılacaktır. Begendy size daha iyi hizmet verebilmek ve size benzersiz deneyimler yaşatabilmek amacıyla alt yapısında çeşitli
entegrasyonlara gitmektedir.Üye olacaklara 20 tl hediye çeki vermekte üye olduktan sonra hesabınıza yükleniyor ve site açıldıktan sonra ilk alışverişinizde kullanılacağını belirtiyorlar.
Begendy Com




Begendy Hakkında

Begendy üst düzey markaları avantajlı fiyatlar ile yalnızca sınırlı sayıdaki üyesine sunan, kapalı devre alışveriş sistemidir. BEGENDY, tekstil ürünleri ağırlıklı olmak üzere, aksesuar, ev eşyası ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün çeşitliliğine sahip 'Private Shopping' konseptini tüketici ile buluşturmaktadır. BEGENDY bir Karma Ltd. şirketidir.

Private Shopping Nedir?

Sınırlı sayıdaki seçkin ürünlerin %70'e varan indirimler ile 2 ila 7 gün arasında değişen sürelerde satışa sunulmasıdır. Üyeler yalnızca davetiye yöntemi ile bu kapalı devre satış aktivitelerinden faydalanabilmektedir.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.