Header Ads


Biz Arkeologlar Yaratıcı İnsanlarız.

Biz arkeologlar,ne iş yaparız,eğer bu işin eğitimini almamış,kıyısından köşesinden bulaşmamış iseniz,Bizler Mezarcıyız,Defineciyiz,İnsanların hayalini süsleyen macerapersetleriz,bu bölümü okumak isteyipte okuyamayanların uktesiyiz, bizler Arkeolog olduğumuzu söylediğimizde işte biz bu işleri yaparız,aslında ne iş yaptığımız soranlara bu cevaplardan başkası değildir.
Biz Arkeologlar Yaratıcı İnsanlarız.



Hükümetlerimize göre ise biz açılması gereken bölümleriz,çünkü Türkiye eski çağ tarihi olsun yakın çağ tarihi olsun zenginliklerinden dolayı potansiyeli en fazla ülkelerin başşında geliyor,Çünkü Türkiye Anadolu da,medeniyetin medeniyet olduğu ve daha sonra tek dişi kalmış canavara dönüştüğü topraklarda, ama hükümetler bundan dolayı değil,laf söz gelmesin,bak biz bunlara sahip çıkıyoruz o medeniyetin tek dişide biizm sayemizde düşecek canavar olmayacak artık gösterisiyle arkeoloji bölümlerini açıp, Bu potansiyele sahip çıktığını göstermeye çalışıyorlar.

Biz arkeologlar,ne iş yaparız,eğer bu işin eğitimini almamış,kıyısından köşesinden bulaşmamış iseniz,Bizler Mezarcıyız,


Arkeoloji Bölümü akademisyenlerine göre ise birbirlerinin rakipleridir Arkeologlar,yaptıkları en iyi iş olan kazı işini birbirlerinin kuyularını kazmakla geçirirler,kimin kazı tekniği iyi ise,yalayarak,yalan söyleyerek,profları,doçentleri,ile birlikte o kazanır bu tarihi ve etik olmayan kazı çalışmasını ve medeniyet tek dişi kalmış canavar olmaya devam eder, Bu konu aslında sadece Arkeologlara özgü değil ama biz de.Hükümetlerimiz bize alanımızla ilgili başka iş yapma yeteniğimizi kısıtladıkları için böyle bir kazı bilimi daha ortaya çıkarmak zorunda kalmıştır Arkeologların çoğunluğu, 

Arkeoloji Bölümü akademisyenlerine göre ise birbirlerinin rakipleridir Arkeologlar,yaptıkları en iyi iş olan kazı işini birbirlerinin kuyularını kazmakla geçirirler




Ama asıl çalışmlarımıızı güzel bir videoya döken metropolitan müzesi çalışanlarının hazırladığı video bizim asıl yaptığımız işi göstersin.

 The Metropolitan Museum Of Art New York City

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.