Header Ads


Kendinizle İlgili,veya tanıdıklarınızla ilgili internette neler yazılmış neler yapılmış,kayıtlı ne tür bilgiler var



 Kimburda güzel düşünülmüş bir arama motoru,ne işe yarar derseniz kendinizle ilgili,veya tanıdıklarınızla ilgili internette neler yazılmış neler yapılmış,kayıtlı ne tür bilgiler var onları toparlamış aynı anda gösterime sokmuş,google da arattığınızda mesala "düşünmek ve paylaşmak" çıkan sonuçlar genel bir katagori altında yayınlanırken,kimburada da blog,resim,web,sosyal ağlar,twitter, gibi katogorilere ayırarak nerelerde kayıtlı olduğunu göstererek kolaylık sağlamış aslında diğer arama motorlarının alt yapısını kullanıyor

Kimburada güzel düşünülmüş bir arama motoru




Kimburda yeni nesil bir kişi arama motorudur. Aradığınız kişi hakkında İnternet'te bulunan her türlü bilgiyi bulmanızı sağlar. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden (Facebook, Twitter ve Friendfeed gibi sosyal ağlar dahil olmak üzere) aradığınız kişi hakkındaki bütün bilgileri biraraya getirir.

Neden Kimburda?

Eski bir arkadaşınız, iş arkadaşınız, okul arkadaşınız veya kayıp bir akrabanız ile ilgili bilgilere ulaşmak için İnternet’te arama yapmak isteyebilirsiniz. Google ve benzeri arama motorları aradığınız bilgilerin bir kısmına ulaşmanızı sağlayacaktır, fakat çoğu durumda genel amaçlı arama motorları yetersiz kalabilir. Bunun sebebi İnternet’te yer alan, Derin İnternetolarak adlandırılan, genel amaçlı arama motorlarının ulaşamayacağı bilgilerdir. Derin İnternet, İnternet’te yer alan bilgilerin önemli bir kısmını oluşturur ve bu bilgilere sadece belirli alanlara yoğunlaşmış arama motorları ulaşabilir.
Kimburda, kişilerle ilgili Derin İnternet’te yer alan bilgileri kullanıcılarına sağlamak amacıyla kurulmuş bir kişi arama motorudur. Sadece kişilerle ilgili bilgilere yoğunlaşıp, bu bilgileri kullanıcılarına en anlaşılır biçimde sunmak amacıyla kurulduğu için, kişi aramalarında genel amaçlı arama motorlarına üstünlük sağlar.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.