Header Ads


Yataş Firmasının Büyük Bonkörlüğü

Son günlerde televizyonda yataş reklamları oynayıp duruyor, bu reklamlar da yataş ürünlerini aldığımız taktirde 5 lira evet yanlış okumadınız tam 5 Türk lirası yardımda bulunacakmış Şanlıurfa Siverek Böğürtlen Köyü ilköğretim Okulu'nun yapımı için
Yataş kampanyası,Şanlıurfa Siverek Böğürtlen Köyü ilköğretim Okulu'nun yapımı için bağış


Ya ben anlamadım bu olayı ya da bilmiyorum, Ben gideceğim koskoca yatağı alacağımm en az 150 lira ödeyeceğim ve onlar 5 lira yardımda bulunacağı tahahüdünde bulunacaklar ya hiç gerek yok ben 5 lira seve seve veririm arkadaşım kocaman bir yatak almama gerek yok bu kampanya nasıl bir kampanyadır,nasıl bir kendini bilmez hazırladı biri bana anlatsın lütfen.Koskoca Yataş 5 tl her yatak başına bağış veriyor harika,binlerce yatak sattın tebrikler,sinirim bozuldu iyimi. Bu pazarlama ve reklam müdürü kimdir arkadaş. Bizleri iyice aptal yerine koydunuz gittiniz,bu oyunu bozmak gerek artık.

2 yorum:

  1. Yataş'ın düzenlediği Amaca Yönelik pazarlama yani "cause related marketing" kampanyasıdır. Tüm dünyada bu tür kampanyalar düzenlenmektedir. Amex bu tür kampanyalarla toplamda büyük miktarlarda bağışlarda bulunmuş ve takdir görmüştür. Bağışta bulunulan miktar size az gelmiş olabilir. Bir de şöyle düşünün; satın aldığımız her ürün keşke bir sorunun çözülmesi için destek olsa. Türkiyede saniye de kimbilir kaç ürün kasalardan geçiyor. Her firma bir sorunu çözse acaba sorun mu kalır ülkemizde?

    YanıtlaSil
  2. Açıklayıcı yorum için çok teşekkürler. Kesinlikle sorunlara çözüm adına sizinle hem fikirim ve hatta bu yakınlarda basit birkaç tasarufla nasıl toplumsal büyük sorunların çözüleceğine dair yazımı paylaşacağım. Benim asıl dikkatini çekmek istediğim nokta ben bir yatağa bu kadar para verebiliyorsam fiyat politikasını hazırlarken fazla bindirim yap sonra da deki bunun 50 lirasını siz ödemeyin biz bağış yapalım. Ardından gönülleri fetih et. Benim kızdığım nokta bu 2500 liralık yatak kampanya ile 1550 ye indi de 50 lirası da bizden siz 1500 ödeyin biz sizin adınıza 50 lira bağış yapalım olsun yataşın ürünleri öyle ucuz ürünler değil ki 5 lira bağış komik bir rakam.Ha sonuçta 5 lira yüzbinlerce üründe büyük mebla damlaya damlaya göl olur olayı ama fiyata göre vadedilen bana göre yanlış.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.