Header Ads


Klonlanan Telefonları Kullanabilmek

Imei Klonlama yüzünden telefonunuz kapandıysa,açtırmanız yöntemler.

Bugün kötü bir olaydan iyi sonuçların çıkabildiğini,ileriye dönük güzel sonuçlar doğurabileceğini birkez daha yaşayarak öğrendim. 

BTK yani Bilgi Teknolojileri Kurumu daha önce de kullandığım birçok yararlı bilgiye ulaşabildiğim devletin bilgilendirme e-portallarından,bugün geçen yıllarda başıma gelen imei klonlama ile ilgili yaşadığım sıkıntının tekrarı için iletişim kurdum,
müşteri hizmetlerinden Volkan bey dikaktlice sıkıntımı dinledikten sonra yapabileceklerimi bana sırasıyla anlaşılır bir şekilde anlattı,Eğer faturanızı bulamıyorsanız yapacağınız işlem telefonunuzun markasına ait olan müşteri hizmetlerini aramanızı belirtiyor,ve bu şekilde onların yardımcı olacağını söyledi.

Burada asıl konu şu ki eğer telefonun kaçak olmadığına ve faturasıyla aldığınız kesin ise BTK yı arayıp bu durumu anlattığınız da kapalı olan telefonunuzu mutlaka bir tane kullandığınız hattınızla kullanabiliyorsunuz,eğer diğer hatlar içinde kullanmak istiyorsanız malesef şimdilik bu mümkün değil faturanız elinizdeyse ve garanti süresi bitmemiş ise üretici firmayı tüketici haklarına dava edebiliyorsunuz bu davanın sonucunda ya iade yada değişim olarak karar çıkıyormuş.Bu şekilde kullanamadığınız kapalı telefonlarınız varsa blokeleri kaldırabilirsiniz.



Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.