Header Ads


Image Space Media

ISM (Image Space Media) Referral BannerImagespacemedia ile Sitenizden para kazanmak İSTERMİSİNİZ?


Image Space Media nedir? Nasıl gelir elde edilir?



Image Space Media, kısaca ISM, resimlerinizde içerik ile alakalı transparan reklamlar yayınlamanıza olanak sağlayan bir reklam sitesi. Sitenizde yayınladığınız resimleri ISM  inceliyor ve resimdeki ürünleri (elektronik eşya, giysi vs) ilan verenler ile eşleştiriyor. Eşleştiremediği zaman da başka bir reklam koyuyor.

Sitenizdeki ziyaretçiler resimlerin üzerine fare imleci ile geldiklerinde her ürünün üstünde (örneğin ;herhangi bir resimdeki ) ilgili ilanlar çıkıyor. Eğer ziyaretçi bunlardan birine tıklarsa kazanılan gelirden sizde pay alıyorsunuz ya da tıklama başına da kazanabiliyorsunuz.


Image Space Media ile yayınladığınız resimlrden para kazanabilirsiniz.

Bu işlemi yapmak için sisteme üye olmanız ve verilen Java kodunu sitenize koymanız yeterli. Sitenizde daha önceden yayınlanmış bile olsa tüm resimler incelenip değerlendiriliyor. Şu an için Amazon, BlueFly gibi parekendeciler ile anlaşma imzalanmış durumda.



ISM’nin en büyük dezavantajı pek fazla Türkçe reklam içeriğine henüz sahip olmaması.  Reklamların yayınlanabilmesi için resim boyutunuzun en az 200 – 100 px boyutunda olması gerekiyor. Bunun dışında herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Ayrıca resim yönetim panelinden reklam gözükmesini istemediğiniz resimleri de belirleyebiliyorsunuz.

ISM’de de sitenizi ekledikten sonra siteniz bir onay aşamasından geçiyor. Minimum ödeme limiti ise 25$ ve ödemeler 60 ila 90 günlük periyotlar arasında her ayın ilk haftasında yapılıyor. ISM’den ödeme almanız için de Paypal kullanmanız gerekli. Türkiye için henüz tek geçerli ödeme sistemi bu.

Image Space Media,Adult siteleri kabul etmiyor,Forumlarla ilgili çalışma yapıyorlar ama henüz tam yerleşmemiş sistemleri, ödemeleri düzenli yapıyorlar,siteyi kasmıyor. Bunlarda genelde merak edilen sorulardır.

Adres: www.imagespacemedia.com

Kaynak: http://www.muh.im/resimleriniz-icin-reklam-secenekleri.html#ixzz1cA1rzTy8

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.