Header Ads


İngiltere’de ki Büyük ve Korkunç Kaza

Dünyanın neresinde olursanız olun,en güvenli,en kuvvetli ülkesinde bile olsanız bir anlık dikkatsizlik bu tür kazaların olmasına sebep olmakta,şu günlerde bayram telaşesi yüzünden ne olursunuz dikkatli olun,bu tür manzaralara dahil olmayın oldurtmayın.

                                                     
İngiltere tarihi boyunca en büyük kazalarından birine Cuma akşamı 20:25Te şahit olmuş, son 20 yılın en büyük kazası sayılan,bu zincirleme kazada en az 34 aracın birbirine girdiği ve bunlardan 6 tanesinin ağır yük kamyonu olması zayiyatı arttırmış görünüyor,en az
7 ölü ve 50’nin üzerinde yaralı olduğu yetkililer tarafından bildirilmiş ve sayının daha da artmasından korkuluyormuş çünkü yaralılardan 10 tanesinin durumunun tehlikede olduğu belirtilmiş.Yaralı sürücüler olay yerinde ve yakındaki Musgrove Park Hastanesi'nde tedavi ediliyormuş.Kazaya sebep olarak ta yoğun sis ve yağışlı havanın etkisi olduğu belirtiliyor. Buna benzer başka bir kazanın ise 1991 yılında olan kazanın bilançosu ise,10 ölü ve 25 yaralıymış.
İngiltere’de ki Büyük ve Korkunç Kaza

İngiltere’de ki Büyük ve Korkunç Kaza

Kazanın olduğu yerin uydu fotoğrafı

Dünyanın neresinde olursanız olun,en güvenli,en kuvvetli ülkesinde bile olsanız bir anlık dikkatsizlik butür kazaların olmasına sebep olmakta,şu günlerde bayram telaşesi yüzünden ne olursunuz dikkatli olun,bu tür manzaralara dahil olmayın oldurtmayın.Kaza ile korkunç görüntüler aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz.


İngiltere’de ki Büyük ve Korkunç Kaza

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.