Header Ads


Sevişmenizdeki En Güçlü Yanlar Neler?

 Aşk hayatınız nasıl,sevişmekten beklentileriniz ve en güçlü yanınız nedir ? Merak ediyorsanız buyrun testimize.


KONSERDE BİR GECE

Bir senfoni orkestrasının konserine gitmek insanda heyecan ve coşku gibi büyülü duygular uyandırır. Diğer müzisyenlerle birlikte sahne aldığınızı hayal edin, hayatta bir kere ele geçecek bir fırsatla en üstün performansınızı gösteriyorsunuz.

Eğer orkestraya katılabilseydiniz hangi enstrümanı çalıyor olurdunuz?





1. Keman.

2. Kontrbas.

3. Borazan.

4. Flüt.



KONSERDE BİR GECE İÇİN ANAHTAR

Müzik enstrümanları karşı cinsin üyelerini sembolize eder. Çaldığınız enstrümanla bütünleşmeniz sizin aşk müziğini nasıl çaldığınızı düşündüğünüzü gösterir. Seçtiğiniz enstrüman size göre sevişmenizdeki en güçlü yanı ortaya koyar.
1. Keman:
Keman duyarlı parmak çalışması ve gerili tellerden müziği çekip almak için yayı incelikle tutmak ister. Siz de kendinizde eşinizin en duyarlı noktalarını bulmak ve çalmak için gerekli farkındalık ve yeteneğin olduğuna inanıyorsunuz. Parmaklarınızı hep aynı tanıdık notalar üzerinde dolaştırarak harikulade bir müzik yaratabiliyor olmanızın ardında maceracı bir ruh saklı.

2. Kontrbas:
Kocaman bir kontrbasın arkasına geçmenin ve ondan dehşetli bir inleme sesi çıkarmanın kişiye verdiği özel bir güç vardır. Aşktaki yeteneğiniz eşinizin size boyun eğmesini sağlamaktan, tüm gücü elinizde tutmaktan ve onu deneyimlemeyi aklına bile getiremeyeceği zevkler yaşatmakta saklı. Siz izin istemiyorsunuz ama karakterinizin en çekici yanı bu: Hükmedicilik.

3. Borazan:

Artık saklayamazsınız, ağzınız cephaneliğinizin en güçlü silahı. İster sevdiğinizin kulağına aşk nağmeleri fısıldamak olsun, ister kulağını dudaklarınızla keşfetmek olsun, siz bir "ağız kişiliğinin tüm özelliklerini taşıyorsunuz.

4. Flüt:

Flüt, çalmak isteyenlerin olağanüstü sabır göstermeleri gereken bir enstrümandır. Siz aynı sabrı ısrarcılık, kararlılık ve dayanıklılığınızla eşinizi zorlamak için kullanıyorsunuz. Sevgiliniz genellikle küçük bir resital beklerken altı oktavlık bir konçertoya maruz kalıp şaşırıyor.


Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.