Header Ads


2011 Yılının En Çok Aratılan Kelimeleri,Kişileri,Yerleri

Google ve Diğer Arama Motorlarında  En hızlı yükselen 7.Arama
Adele,22 yaşındaki  bu genç şarkıcının albümü başarısını rekor kırarak  ve uluslararası beğeni ile pekiştirdi. Albümü,Birleşik Krallık'ta İngiltere Albümleri grafiğine ilk haftasında bir numaradan giriş yaptı.208.000 kopya sattı ve 16 hafta boyunca listelerde kaldı.Onu ikinci albümü olan  "21"in piyasaya çıkması ise müzik endüstrisini sarstı.

 Adele'nin  ararmalarda ki asıl çıkışı 28 Ağustos 2011'deki MTV Video Müzik Ödülleri töreninde "Someone Like You", piyano eşliğindeki baladıdan(koşuk biçiminde şarkısı) sonra oluşmuş.


2011 BRIT Ödülleri performansından sonra albümde yer alan "Someone Like You" parçası Birleşik Krallık'ta bir numara olurken albüm de bir numarada kaldı. "Someone Like You", art arda dört hafta bir numarada kaldı

Adele popüler olduğu hafta,Bir diğer popüler şarkıcı olan ve armalar da üst sıralarda yer alan pop yıldızı Rihanna'yı  29 Ağustos - 9 Eylül 2011 tarihleri arasında geride bırakıyor.
 Peki kısaca tanıtmak gerekirse kimdir Adele?ngiliz şarkıcı Adele fırtına gibi dünyayı müzik piyasasına giriş yaparak, Amerikan Müzik Ödülleri töreninde En İyi Pock / Rock Albümünü kazanıyor. 5 Mayıs 1988 doğumlu olan Adele, İngiliz şarkıcısı ve söz yazarıdır. Aynı zamanda BRIT Ödülleri Eleştirmenlerin Seçimi'ni ilk alan kişidir. 2009 Grammy Ödülleri'nde Adele, En İyi Yeni Şarkıcı ve En İyi Kadın Pop Vokal Performans dallarında ödül kazandı.

Daha detaylı bilgi için bakınız http://tr.wikipedia.org/wiki/Adele
 Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...
kaynak: http://www.googlezeitgeist.com/en/top-searches/adele

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.