Header Ads


Londra 2012 Olimpiyatları: Yeni Olimpiyat parkı zaman atlamalı videosunu yayınladı


Olimpiyat ve Paralimpik oyunlarının başlamasının yıl arifesinde,Doğu Londra'da, Olimpiyat stadyumu ve Su Sporları Merkezi gibi inşaatlarının yeni bir zaman atlamalı videosu yayınlandı.

Londra 2012 yaz olimpiyatları 27 Temmuz - 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek. Londra,olimpiyat oyunlarına daha önce 1908 ve 1948 yılları olmak üzere 2 kez ev sahipliği yapmıştı.

Londra Organizasyon Komitesi , Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları (Locog)


Londra Organizasyon Komitesi , Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları (Locog) yeni hava fotoğraflarını  2012 yaklaşırken Olimpiyat Parkı dönüşümünü gösteren görüntüleri yayımladı .Görüntüleri izlerken takip etmesi çok zor ama bir o kadarda keyif verici olmuş. 1 yıllık bir çalışmayı kayıt altına alıp bu uzun süreyi bizlerle 1 dakika 11 saniye gibi kısa bir süre de paylaşmışlar.Olimpiyat Stadyumu ve Su Sporları Merkezi gibi devasa yapıların bir anda iskelet halinden tamamlanmış hallerine dönüşünü izlemek ilginç bir deneyim oluşturuyor.


Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.