Header Ads


SAHALARDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ POLİS MÜDAHALELERİ

Şike davasında taraftarlar,sonuçtan memnun olmayınca arbede çıkardılar,bundan bir iki gün önce ise yasa olarak tartışmaya açık olan bir tasarının görüşmelerinin yapılmasını istemeyen topluluk ise birkaç provakatör yüzünden her türlü baskıya maruz kaldılar,işin ilginç tarafı taraftarlar ortalığı dağıtmadan önce ısınmak adı altında lastikler yakıp,sloganlarla çevreye zarar vermeye başlamışlardı ama polis onları sadece izledi.Ne mutlu, olması gereken buydu.(O ateş kısmını saymıyorum ama hadi ona da hoşgörümüz var).
Potansiyel suçlu muamelesi yapılmadı ve karar çıkana kadar müdahalesini yapmadı hatta taraftarlar çıldırıp sağa sola saldırdıkları halde soğuk kanlılıklarını koruyan polisler güzel medeni modern ve demoookratik bir devletin olması gereken güvenlik güçleri olarak müdahalede bulundular. Ortalık savaş alanına dönse bile polisimiz soğuk kanlılığını elden bırakmadı kendilerine ve çevreye atılan taşları,maytapları,yabancı maddeleri bile atanları düzgünce yakalayıp gözaltına aldı,hatta çoğunu sadece kolundan çekip güney taraflarına ufak bir tekme ile hadi git görmeyeyim seni tarzı babacan tavırları ile olaylara müdahale etti.


Peki bundan birkaç gün önce neden polisimiz böyle değildi hep bir nusubet bin nasihatten iyi mi olmalı yoksa başımızda bulunan yöneticilerin basın açıklmasında dediği gibi bizim yasalarımız var öyle her önüne gelen toplanmaz,gösteri yapamaz,gösteri yaptığında da çevreye zarar veremez ,zarar verirse de polislerimiz gereken en sert tedbirleri alır. Ne güzel ama bakın bizim polisimiz taraftarlara o kadar sert müdahalede bulunmadılar ki bunlar daha olaylar çıkmadan etrafı dumana,ise,pise ve tehlikeye açık hale getirmişlerdi. Gereken müdahele doğru bir şekilde yapılmıştır ama gerekmeyen müdahaleden sonra buda bir gelişimdir bizim için...






Şimdi tekrar yazıyorum Dünya malı dünya da kalacaksa ey yöneticiler,ey onları seçen seçmenler,bunca yalan,bunca inkar,bunca can acısı neden...
Bu dünyadan göçüp gittiğimiz de ben bunları Allah adına yaptım mı diyeceksiniz, madem Allah adına yaptınız neden eşit olmadınız diye size sormayacaklar mı?

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.