Header Ads


Onları destekleyenler gelemezler çünkü şimdi onlar komşuyu karıştırmakla meşguller.

Bir ülkede zorla iç savaş çıkarmak hangi amaca hizmet etmektedir anlamak zor ama daha anlaşılması daha zor olan ise başka bir ülkenin kendi iç savaşını bitirmeden komşunun iç savaşını körüklemesidir diye düşünüyorum.

Diğer tarafta ülkemizin yöneticilerine sorulan bu komşu ülke sorunun da olası bir müdahale olup olmayacağı sorusuna ise verilen cevap her duruma hazırlıklı olmamız gerektiğidir. Sorun şu ki biz ülkemiz de kendi iç savaşımızı bitirememişken nasıl olacak ta olacak bu komşu ile olan müdahale durumu.

Bizim ülkemizde ki iç savaşı çıkaranlar aynı olduğu için bir sorun olmadığını mı düşünmek te bizim yöneticilerimiz, halbu ki içişleri bakanımız bugün Kars ilimiz de olan bu iç savaş olayından sonra kameraların karşında ne güzel de demişti "asıl siz gidin sizi destekleyenler gelsin" onları destekleyenler gelemezler çünkü şimdi onlar komşuyu karıştırmakla meşguller.

Darbeler insanlık suçudur, kesinklikle katılıyorum, ama kaçırılan şu nokta yok mu o kafa mı kurcalayıp durmakta halkı kandırarak sistemin açıklarından faydalanarak iktidara gelmek darbe değilmidir,bu bilnçsiz halkın oyunu alıp adını demokrasi olarak koymak mıdır, özellikle duygularını suistimal ederek.

Bir milletvekilmiz 28 Şubat için yapılan soruşturma için orta da suç teşkil eden bir durum var sa mahkemelerimiz bunu illaki  araştıracak ve gereğini yapcaktır. Çok doğrudur ama bu adalet tek taraflı işler ise büyük bir hataya düşülmez mi, bal tutan parmağını yalar  mantığı ile hareket edilmekte ve aleni orta da olan suçlar için neden bizim mahkemelerimiz araştırma yapmamaktadır. biz arkeologlar haksız rekabete sebebiyet vermemeleri için koleksiyoner olamadıkları gibi yakın akrabaları da yapamamak ta ama bakıyoruz ki yöneticilerimizin yakınları, çocukları ve bilimum akrabası ticaret yapabilmekte ve çok kısa süreler için de çok büyük başarılara imza atmaktalar...

Peki ya muhalefet neredesin sen bu ülkenin halkı senden artık şunu duymak istemiyor Ergenekon,28 Şubat,12 Eylül asıl duymak istedikleri sosyal güvence,iş, aş ama bak iktidara onları kandırarak nasıl iktidara gelip istedikleri gibi at koşturabiliyorlar,siz de gerçekçi olun benzin neden bu kadar pahalı anlatın, ödenmeyen vergilerin yerine alınan dolaylı vergileri anlatın,bunlar için çözüm yollarını gösterin ve uygulayın belediyleriniz de, teşkilatlarınız da, toprak ağalığının zararlarını köylülere anlatın,aşiretçiliğin güç değil aciz olduğunu gösterin ya da sizde iktidara gelene kadar destekleyin ve kandırın bu halkı...

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.