Header Ads


KDV,HAKSIZ VERGİLERİN EN BELALISI

Kalkmıyor şu vergide ki adeletsizlik,
Dünyada,Türkiyeden başka
Varlıklıdan da alınıyor varlıksızdan da

Kaldırın Dayatılan Vergiyi, vergi gelir eşitliği ilkesi ile alınır denilirken ülkemiz de Merhum Turgut Özal'ın bize miras bıraktığı ve nice hükümetlerce vergi toplamanın en kolay yollarından biri olan KDV(Katma Değer Vergisi) uygulaması artık kaldırılmalıdır. 


Bireysel tüketiciler için çok büyük bir yük haline gelen bu KDV belası varlıklıdan da aynı oranda alınmakta, varlıksızdan da.
Kısaca açıklamak gerekirse ;havalar ısınıyor evde buzdolabınız bozuldu diyelim ve geliriniz de asgari ücret ödeyeceğiniz KDV %18 ÖTV yi katmıyorum bile neyse bu buzdolabına gelir seveyesi yüksek olanlar da yani fabrika sahipleri,genel müdürler,holding patronları,bürokratlar,memurlar anlayacağınız herkes aynı oranda ödeme yapıyor. Fakirde 100 liralık bir mala 18 lira boşu boşuna ödüyor zenginde...

Eşitlik bunun neresinde hiçbiryerinde....
KDV KALKMADAN ÖTV,MTV BİLİMUM BÜTÜN DOLAYLI YOLDAN ALINAN VERGİLER KALDIRILIMADAN VEYA GELİR SEVİYELERİNE GÖRE AYARLANMADAN KİMSE KALKIPTA BİZ GELİŞİYORUZ DEMESİN...
05 05 2012 21:39
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.