Header Ads


BONUBON FIRSAT SİTELERİ DÜNYASINDA YERİNİ ALDI.


Bonubon.com

Bonubon'la bi'tık değiştir hayatı sloganıyla internette fırsat siteleri içerisine giren Bonubon Bonus Card desteğini alarak fırsat siteleri arasında kullanıcı bazlı olarak hem Bonus Card sahiplerine fırsatlarda bulunuyor hem de Bonus Card lı olmayanlara gizli reklam ise Bonus Card'lı olmanın vakti gelmedi mi?



Bonubon sloganlarından biri

Hayatı renklendirmek isteyenler için artık bir tık yetiyor. Bonus Card desteği ile kurulan Doğuş Grubu'nun yeni yatırımı Bonubon.com kampanyayı sadece fiyatla değil, hayatın içindeki tüm keyiflerin en iyilerini bularak tüketicilere sunuyor.



Zanox satış ortaklığı

Doğuş Holding'in Doğuş Yeni İnternet bünyesinde çalışmaya başlayan bonubon.com elinde bulunan potansiyel Bonus Card müşterileri ile internet fırsat siteleri arasına hızlı bir giriş yaparak güçlü bir oyuncu olma iddasını ortaya koymakta. Aynı zamanda bonubon.com marka tanıtımlarında işletmelere de kolay ve dinamik bir aracı olabilme hizmetini vermeye çalışacak.
 
Kupon sistemine bitiren Bonubon'da kullanmadığınız kuponlar da yanmıyor  hatta yaptıkları ilginç bulunan bir kapmanyası olan VolksWagen Polo Pulse için yaptıkları 2200 tl lik kampanya yı komik bulup hatta 2 kişinin yakladığı üzerine yorumlar yapan bonubon.com'un sunduğu farklılıkların başında gelen kupon iade özelliğini bilmemeleridir.Bu kupon iade özelliği sayesinde ilk başta size mantıklı gelen ama daha sonra vazgeçip kullanmadığınız veya kullanmaya fırsat bulamadığınız kampanyalar ve kuponlar yanmıyor.
Kampanyalar kullanılmadığı durumda Bonubon'da her üye için oluşturulan bir kumbara bulunuyor. Kullanılmayan ya da iptal edilen kuponların ücretleri başka bir kampanyada kullanılmak üzere bu kumbaralara aktarılıyor.
Bonubon işletmeler içinde fırsatlar sunmakta.
 Bir diğer en büyük fark ise başta da belirttiğimiz üzere Bonubon elinde ki Bonus Card müşteri potansiyelini kullanaral "Kupon - kredi kartı entegrasyonu"nunu gerçekleştiriyor.
Bonubon.com ile Türkiye'de bir ilk olan bu özellikle satın alınan kampanyalar, herhangi bir Garanti Bankası kartına veya kolaylıkla oluşturulabilen Bonumara'ya tanımlanıyor ve kullanım sonrasında Garanti POS'undan kampanya otomatik olarak düşüyor. Sağladığı pratikliğin yanı sıra kuponlu alışverişiniz bu sayede sadece siz ve Bonubon arasında kalıyor.
Bundan sonrası size uygun fırstlara bakmak ve kullanmak  bonubon.com'a üye olmak da o kadar zor değil geçerli bir mail adresi Ad Soyad Yaş ve Cinsiyet bilgileri tamamdır.

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.