Header Ads


İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPMAK...

İntenetten  alışveriş yapmak hala birçoğumuzun alışveriş alışkanlıklarına terse geliyordur. Bakmadan olmaz, dokunmadan olmaz, koklamadan olmaz ve nihayetinde istediğim an elimde olmalı niye bir kaç gün bekleyeyim düşünceleri internetten alışverişe soğuk bakılmasının başlıca nedenleridir diyebiliriz.


Aslında bu sebeplerden bir tanesi haricinde diğerlerinin hiçbir geçerliliği yoktur. Beğendiğin bir ürünün istediğin zaman elinde olmaması şu an için ineternet alışverişi için bana görede tek sıkıntı ama onun haricinde ki diğer bütün olumsuz bakışlar ve düşünceler tamamen internetten alışveriş yapmadan konuşmak veya birkaç kötü tecrübenin verdiği olumsuzluklardır. Özellikle internetten alışveriş yapmanın inceliklerini bildiğinizde bir avmden yaptığınız alışverişten çok daha rahat ve uygun bir alışveriş yaptığınızı görceksiniz.

Beğendiğiniz bir ürünü internetten sipariş verdiğinizde elinize ulaşır ulaşmaz deneme şansınız var ve eğer beğenmez iseniz kargo firmasını çağırarak çok rahat geri gönderebilirisiniz, mağazaya tekrar gitmeden. Mağzadan aldığınız bir ürünü orada beğendiğinizde bazen evde beğenmeye biliyorsunuz veya çok açken veya tokken alışveriş yaptığınız için yanlış kararda vermiş olabilirsiniz işte bu yüzden aldığınız ürünü değiştirmek için gittiğinizde bir sürü sorunla karşılaşırsınız, ama internette öyle değildir özellikle sistemlerini oturtmuş firmalarda beğenmediğiniz bir ürünü değiştirmeniz çok kolaydır yeterki satılabilirliğiniz bozmayın. Zaten normal mağzalarda da öyle değilmidir.

Devam Edecek...
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.