Header Ads


DURDURULAMAYAN SAVAŞ...

Bir savaş nasıl durdurulabilir ki? Yanı başınızda yüzlerce insan ölüyor ve siz hiçbirşey yapamıyorsunuz? Bu katliam nasıl durdulur? 


Aslında duramaz çünkü çıkar çatışmaları devam ettiği ve insanın evrimsel süreci içinde gelmesi gereken yola gelmesi için daha fazla yolu olduğu için bu savaşlar malesef bitmeyecektir. Savaşların bitmesi için yapılan gösteriler ise sembolik olarak kalacağı içinde ölümler devam edecektir. 

Başka bir bakış açısı ile ele alacak olursak, dünyanın en büyük savaşı olan 2. Dünya Savaşında bilinen kayıp sayısı 83 milyon her iki taraftan o dönem ki dünya nüfusun %5'i civarında yaralı ve kayıpları da katacak olursak dünya nüfusunun %20 sini etkilemiştir. Yani Londra bombalanırken  bile Londranın hepsinde savaş yoktu, Berlin, Varşova bombalanırkende aynı işte insanlarda bu mantık olduğu sürece savaşlar bitmez savaş eğer bütün dünya yı ölümüne etkilemediği sürece bitmez çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı hala geçerlidir.

Bölgesel savaşlar devam ediyor ve bu yüzden devam edecektir.
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.