Header Ads


50 SORUDA SUALTI DÜNYASI

 E-postama gelen  paylaşımı bende sizlerle paylaşamak istedim.

Sevgili sualtı dostları,

Özellikle çocuklara denizleri tanıtmak ve korumalarını düşündürmek amaçlı hazırladığım "50 Soruda Denizin Sırları" adlı projemin iPad Uygulaması artık hazır.

Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak hazırladığımız bu çalışmayı aşağıdaki linkden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.


App Store'da "Denizin Sırları" veya "Secrets of the Sea" olarak arama yaptığınızda da karşınıza çıkacak olan bu uygulamada; hepinizin ilgisini çekeceğini düşündüğüm 50 soruyu ve bu sorulara kısa ve anlaşılır cevapları, o konudaki fotoğraflar eşliğinde bulacaksınız. Bütün konuları okuduktan sonra eğlenceli bir test sizi bekliyor. Bakalım ne kadar iyi öğrenmişsiniz? Arama sayfasında ise yazdığınız herhangi bir kelimeyi uygulama içinde kolayca bulabileceğiniz bir de arama motoru bulunmakta.

"Denizin Sırları" projemin en büyük hedefi, öncelikle denizi hiç tanımayan şehirlerde, özellikle Doğu Anadolu'da yaşayan çocuklara aynı adlı kitabı bedava olarak ulaştırabilmek. Bu konuda kaynak yaratmaya çalıştığımı biliyorsunuzdur. Tüm dünyaya yayılacak olan bu iPad uygulaması sayesinde oluşacak tüm gelir bu hedefle harcanacaktır. 

Önümüzdeki günlerde "50 Soruda Denizin Sırları" adlı kitap çalışmamla ilgili hazırladığım sosyal sorumluluk kampanyası ile ilgili de bilgileri sizlerle paylaşacağım.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Alptekin Baloğlu



Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.