Header Ads


MÜZEKART+ SINIRSIZ MÜZELERE GİRİŞ

MÜZEKART'A GETİRİLEN ZİYARET SINIRLANMASININ EN BAŞINDAN BU YANA PAZARLAMA TAKTİĞİ BELLİYDİ. YAKLAŞIK BİR HAFTA SONRA BENİMDE SATIŞ ORTAKLIĞI YAPTIĞIM ŞEHİRFIRSATI.COM SİTESİNDE 50 LİRA OLAN MÜZEKART+ 40 LİRA OLARAK SATILMAYA BAŞLAMIŞ. MÜZEKART+ MÜZEKART'I PAZARLAMASINA KURBAN ETTİ.
Reklamın detayları aşağıda daha fazla bilgi almak için ise şehirfırsatı.com adresinden alabilirsiniz. SINIRSIZ BİR ŞEKİLDE DEFALARCA GEZİN SLOGANIYLA MÜZEKART+ satışını arttırmayı hedefliyorlar.


39 TL Ödeyerek 1 Sene Boyunca Yüzlerce Etkinlikte Müzekart+ Ayrıcalığını Yaşayın!
Müzekart+ ile Topkapı Sarayı, Ayasofya, Arkeoloji Müzesi, Anadolu Medeniyetleri ve 300'ü Aşkın Müzeyi Tam 1 Yıl Boyunca Sadece 39 TL'ye Gezin! Özel Müzeler, Tiyatrolar ve Etkinliklerde de %35'e Varan İndirimler Sizi Bekliyor!Groupon'unuzu satın aldıktan sonra buradaki formu doldurmanız gerekmektedir. 

Formu doldururken aşağıda yer alan genel bilgileri okumanız tavsiye edilmektedir. Kartınız ödeme sayfasında seçtiğiniz teslimat adresine 2 iş günü içinde gönderilecektir. 
Kargo ücreti 2,5 TL'dir ve alıcıya aittir. 
Satın alan tüketici yardim@muze.gov.tr adresine kampanya kupon kodu ile birlikte; ad-soyad, TC Kimlik Numarası, e-mail adresi, son 6 ay içerisinde çekilmiş kendisine ait karanlık olmayan ve baş tamamen görünür halde fotoğraf göndermelidir. 
Fotoğrafta baş öne eğik ve herhangi bir tarafa dönük olmamalıdır. 
Gözlük kullanan kişilerin gözlük camlarında yansımamalar olmamasına, güneş gözlüğü veya renkli camla çekilmemiş olmasına dikkat etmek gerekmektedir. 
Müzekart+ satın alan kişiler cep telefonu numaralarını verdikleri takdirde kartlarının geçerlilik süresi boyunca kaza risklerine karşı ücretsiz Ferdi Kaza Sigortası'na sahip olacaklardır. Ferdi Kaza Sigorta poliçesi; 50 TL tutarındaki Müzekart+ sahipleri için kişi başı 10 bin TL Kaza Sonucu Vefat ve Sürekli Sakatlık teminatı içermektedir. 
1 yıl boyunca müze ve örenyerlerine  ücretsiz giriş yanında özel müzeler, gösteri merkezleri, kafeler ve tiyatrolarda da %35'e varan indirimler sunar!
300'ü aşkın müze ve örenyerini ücretsiz gezin!Rahmi M. Koç Müzesi, santralistanbul, Arkeoloji Müzesi, Turkuazoo Akvaryum, Hayvanat Bahçesi ve daha birçok etkinlik biletine çok avantajlı fiyatlarla sahip olun!Kafe ve hediyelik eşya mağazalarında daha az ödeyin!Cebinizdeki hazine Müzekart+ ile şehrin anahtarları sizin!

Daha detaylı bilgi almak için Şehirfırsatları sayfasına bakabilirsiniz burada yazılanlar tanıtım amaçlıdır. Tıklayınız

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.