Header Ads


BONNYFOOD VE BKM EXPRESS İLE 25 TL İNDİRİM ANINDA


LEZZET TOPLARI, çikolata sepeti, kek çiçekleri, kurabiye sepetleri, çikolatalı çilekler, doğum günü pastaları, bebek kurabiyeleri ,cup cake, kurabiye ve tasarım, sevdiklerinize Çikolata Sepeti gönderip onlara tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.En romantik çikolatalardan, sevgiliye hediye çikolata ... Doğum Günü Hediyeleri ve Çikolataları ile Kişiye özel hazırlanan çikolata buketleri ve sepetleri artık o kadar moda oldu ki nereden baksanız çiçek göndermeleri kadar yaygınlaştı. Baktığınızda da artık birçok çiçekçi aynı zamanda bu tatlılardan oluşan buketleri, sepetleri hazırlayıp müşterilerine sunuyor.

Çeşitli kampanyalarla daha da çekici ve cazip hale gelen bu hediye gönderme sistemi insanların hem gözüne, hem midesine hem de cebine hitap ediyor. Özellikle son dönemlerde BKM Express ile güvenli alışveriş kervanına katılan BonnyFood müşterilerine BKM Express üzerinden 25 TL indirim sağlıyor ve tüm ürünlerinde geçerli olacak şekilde. BonnyFood'un tüm ürünlerinde geçerli, harcama limiti olmadan anında 25 TL indirim...Bu kampanyadan faydalanmak için herhangi bir indirim kodu kullanmadan ödemeyi BKM Express ile yapmak yeterlidir. Aynı zaman da Turkcellilere ise %20 oranında indirim kampanyası düzenleyerek bu çikolatalardan oluşan buket ve sepet dünyası ile tanışmanızı kolaylaştırıyorlar.Turkcell hattı sahiplerine özel BonnyFood'da 60 TL ve üzeri tüm ürünlerde %20 İNDİRİM! olarak kampanya karşımıza çıkıyor. KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYIN





BonnyFood 20 şubesi ile aynı günün 4 saati içinde bunu 16 ilde sağlıyor. Maksimum 48 saatte tüm Türkiye’de istediğin mesajı, istediğin Lezzet Çiçekleri’nin gönderilmesine olanak veriyor. İnternet insanların işlerini hızlandıran bir kanal, dünya parmakların ucunda ama hediye aramak, uzaktan hediye gönderirken ona güvenmek, İstanbul’dan Eskişehir’e, Malatya’dan Antalya’ya hiç düşünmeden çiçek ve pasta sipariş etmek ne mümkün...

Aslında BonnyFood 20 şubesi ile aynı günün 4 saati içinde bunu 16 ilde sağlıyor. Maksimum 48 saatte tüm Türkiye’de istediğin mesajı, istediğin Lezzet Çiçekleri’nin gönderilmesine olanak veriyor. 

Ayrıca BonnyFood reklamında ki %20 indirim kodunu kullanarak yine vereceğiniz siparişler üzerinden indirim hakkı kazanmış olacaksınız.

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Bir Zanox Satış Ortaklığı Reklamıdır



Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.