Header Ads


3 sıfatsız

Kadına şiddete hayır!!!
Yalnız ortada olan şiddetten çıkmış niteleme imkanı bile olmayan bir durum vahşet az kalır bu yaşanan olaydan sonra  bu yaşanmamış olarak saymak istediğimiz ama maalesef yaşanan olayın bir anlık ilkel dürtü ile yapılmış bir sıfatsızlık olarak bile aklım almıyor, Hindistan da bir otobüs dolusu sıfatsızın yaptıkları bile anlamsız bir kültür yozlaşmasının vücut bulmasının ardından benim güzel ülkemde böyle bir olayın Baba,oğul ve arkadaş üçgeninde yapılması hemde esnaf olarak tabir edilecek insan sureti almış sıfatsızlar tarafından yapılması aklımı zorlamakta, 3 sıfatsız ve bir yitip gitmiş can,korkuyorum ve komplo teorileri üretiyorum çünkü aklım almıyor yapılanı  bu sıfatsızların ilk sıfatsızlığı olduğuna. Cem Garipoğlu denen sıfatsızda ve işbirlikçilerinde de böyle bir akıl tutulması yaşamıştım ama bu olay ayrı bir korku imparatorluğunun ürünü olarak karşıma çıktı.

Yıllarca Mersin-Adana Adana-Mersin arasında hizmet veren bir firma öğrencilik zamanında kullandığımız o zamanlarda şikayetçi olduğumuz ama hız,ayakta yolcu alma,ani fren gibi klasik şoför pervasızlıkları ve arada sırada ağzından çıkanı kulağı duymayan şoförler vardı. O zamanlar sevgilim şimdi ise bir tanecik eşimin sürekli kullandığı bu şehirler arası servislerden bir tanesi ve içinde sıfatsızlar ne oldu nasıl oldu da sıfatsız bir hal aldınız hangi acı haklı çıkartabilir ki bu sıfatsızlığınızı.


Size bundan sonra rahat yok bunu çok iyi bilmekteyim ama çektirdiğiniz acının karşılığı da yok bunu da çok iyi bilmekteyim, çünkü siz sıfatsızlar dünyada bu dengesizlik olduğu sürece daha çok canlar yakacaksınız, cürümünüz küçük ama yaktığınız can dünyalara bedel,

Bu dünyada Allah olsan sana inanmazlar,şeytan olsan taparlar bu yüzden canımız daha çok yanacak bu sıfatsızlardan dolayı.

Tabular,yasaklar açlıklar hem duygusal hem maddi olan bütün eksikliklerin yok olması dileğiyle...






Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.