Header Ads


ERKEKLER İÇİN UZUN SÜRELİ VE MUTLU İLİŞKİNİN OLACAĞINI İSPATLAYAN OLAYLAR



Bir ilişkinin uzun süreli  ve mutlu olacağının belirtileri vardır. Bu izleri takip ettiğinizde 1 ay içinde ilişkinizin uzun süreli mutlu bir ilişki mi yoksa yine uzun süreli ama monoton bir ilişki mi olacağını anlayabilirsiniz. 

Bazı durumlar tabii ki bu kurallar içinde değildir ve biliyorsunuz ki istisnalar kaideleri bozmuyor.  Bu sıralanan maddeler içine saygı, sevgi, maddiyat gibi bilinen kavramları da ekleyebilirdik(sevgiler günü ve sevgi ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz) ama ilişkilerin temeline oturttuğumuz bu düşüncelerden önce gelen sosyal ihtiyaçlar aslında ilişkileri şekillendirme de büyük rol alıyor zaten bu listenin iddia ettiği mutlu ve uzun bir ilişkinin nasıl olabileceğine dair deneyimler ve yaşanmışlıklar üzerine kurgulanmıştır. 






1. Kafanızda ki tabuları veya mahalle baskısından dolayı oluşmuş düşünceleri kırabilmek.

Ben sana güveniyorum ama dışarısı tekin değil
Erkeklerin en büyük sıkıntılarından birisidir çevresinde ki erkek arkadaşları bu yüzden birçok yanlış bilgiyi veya hurafeyi doğru zanneder ya da doğru bilgiyi yanlış kabul ederler. Özellikle kadınlar hakkında tecrübeleri ve yaşanmışlıkları da az ise o zaman seyreyleyin cümbüşü.

Bu örnek uç bir örnek olarak verilmiştir. İlişkiniz başladı ve çok kısa bir süre içinde birlikte oldunuz ve aklınızdan geçen "Hayda kıza bak bu kadar kısa sürede benimle birlikte oldu ise bu kız kesin yolludur" düşüncesi oldu peki paşam sen onu bıraktıktan sonra en az beş kişi ile daha birlikte oldun ki bunlardan birkaç tanesi para karşılığı oldu o zaman sen ne oluyorsun cevabını suratına yapıştırabiliyor ve ilişkilerin iki bacak arasında ki hazdan çok beyinsel hazların daha önemli olduğunu hissettirebiliyorsa yazımızın devamını okumaya başlayabilirsiniz yok arkadaş ben mutaassıbım diyorsanız o zaman bu yazdıklarımızı yineden okuyun deriz. 

2. Ortak arkadaşlarınız ve onlar ile birlikteyken yaşadıklarınız: 

Aşağıda verilen örnektir bu durumu kendiniz için uyarlayabilirsiniz popüler bir durum olduğu için örnek olarak verilmiştir.

Böyle bir durum birbirlerini daha önce tanıyanlar ya da ortak arkadaşlar sayesinde başlamış ilişkiler için geçerli desek daha doğrudur. Erkek tarafı spor hakkında (daha çok futbol)  konuşmayı sever bunun sebebi de erkek her zaman bir rekabet içinde olduğu içindir. Doğada bile seçilecek olan erkek olduğu için erkek doğasında kapışma önemli bir yer tutar.  
Erkekler bu konular hakkında konuşurken kadın tarafı ne yapıyor? İşte erkek için uzun süreli ama mutlu bir ilişkinin ilk işaretidir. Kadınlar tabii ki futbol hakkında konuşmayacaklar ama en azından günümüz teknolojisinde PES, FIFA, NBA ya da FRP veya strateji  gibi oyunlarda eşlik edebiliyorsa ve bunları yaparken kahkahalar havada uçuşuyor ise doğru yolda ilerliyor demektir bu ilişki.



Biraz abarttık sanki

3. Duygu ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde açıklayabilmek.

İlişkiniz başlamak üzere ve bu ilişkinin devam etmesini de istiyorsunuz ama hayat koşulları sizleri bu konuda zorladıkça zorluyor beraber bir yerlerdesiniz yürüyüş, romantik bir mekan ya da eğlenceli genel veya özel konuşuyorsunuz karşınızda da o örneğe uyacak bir kadın var ama biliyorsunuz ki daha önceki ilişkilerinizde böyle bir örnek kıskançlık krizi ile sonlanmıştı ve bu yüzden yutkunmak zorunda kalıyorsunuz. Eğer açıklamanızı yaptıktan sonra size gelen cevap anlatmak istediğiniz ile aynı veya benzeri bir cevap arkasına da sohbet keyifle devam ediyor ise tadından yenmez bir yastıkta kocayın için aday adaylıktan aday seviyesine yükselttiniz ilişkinizi demektir.

Açık konuşmak ilişki için önemlidir.


4. Hiçbir şey yapmıyorken bile keyifli vakit geçirmek.

Evdesiniz ama canınız hiçbir şey yapmak istemiyor(sevişmek bile illa hardcore olmak zorunda değil soft bile takılmak istemiyorsunuz) ama yanınızda onun olması bile içinizde bir dinginlik ve huzur hissi veriyor ise ve bu ilişkinin başından itibaren böyle ise emin adımlar ile bu ilişki ilerliyor demektir.
Mutluluk ama kimin için


5.Ten uyumunun olması

İlk maddede yazmaya çalıştığımız konudur. Son belirtidir. Eğer ilişkiniz içinde cinselliğinizi yaşabiliyorsanız ve bu birliktelikten her defasında keyif alıyor ve aldırabiliyorsanız o zaman bilin ki artık size yaşlılığınızda bile dur durak yoktur. Çünkü bundan önce yazılanları normal arkadaşlarınız ile de yapabiliyorsunuz ama cinsellik özellikle aynı kişi ile devamlı cinsellik tamamen ten uyumuyla olan bir olaydır ve siz birlikte bu uyumu yakaladı iseniz yukarıda ki maddelerde tamam ise bir ömür mutluluğu yakaladınız demektir.


Ten uyumu önemlidir.





Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.