Header Ads


BUMERANG,Haberler, Dünyadan,Türkiyeden,Spor Haberleri,Etkinlikler,Sinema,Sağlık,Teknoloji ,



BUMERANG,HÜRRİYET NASIL İŞLER?
Artık düşünmek ve paylaşmak blogumuzun içeriği daha da genişledi nasıl oldu derseniz Hürriyet gazetesi ve Bumerang eklentileri ile ortaklaşa içerik yayınları anında düşünmek ve paylaşmakta.
Haberler, dünyadan, Türkiyeden, spor haberleri etkinlikler, sinema, sağlık, teknoloji artık hepsi ve daha fazlası düşünmek ve paylaşmakta Bumerang ve Hürriyet gazetesinin katkıları ile...

BUMERANG NEDİR?

Bumerang’ı kısaca anlatmak gerekirse bir blog yazarı veya site sahibi Bumerang Network'e üye olduktan sonra Bumerang’ın şablonlarını web sitesine ekliyor ve bunun karşılığında belli oranda Hürriyet sitelerinde kendi sitesinin reklamları yayınlanıyor.Servisin ilk zamanlarında Bumerang şablonlarının siteden aldığı tıklama kadar Hürriyet sitelerinde  reklam gösterimi yapılıyordu. Bumerang Yeni modelde ise siteye eklenen Bumerang şablonlarına tıklanma oranlarının 10 katı reklam gösterimi kazanacaklar ve ayrıca günlük en az 10000 gösterim hediye edilecekmiş.
Bumerang’ı kısaca anlatmak gerekirse bir blog yazarı veya site sahibi Bumerang’a üye olduktan sonra
Bumerang’ın şablonlarını web sitesine ekliyor ve bunun karşılığında belli oranda Hürriyet sitelerinde kendi sitesinin reklamları yayınlanıyor.

Eskisine göre daha sade ve kullanışlı bir arayüze kavuşmuş olan Bumerang servis, üyelerine sunduğu istatistik ekranlarında da geliştirmeler yapmış.Bumerang Link paylaş özelliği ile üyeler sosyal mecralarda ve siteleri üzerinde paylaştıkları Hürriyet linklerinin tıklanma sayısından da 10 katı reklam gösterimi kazanabilecekler.


1 yorum:

  1. Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Njoy plus spor salonu firması olarak başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.