Header Ads


KLİKSA.COM AXESS,BONUS,WORLD %10 PARA PUAN KAMPANYASI



Kliksa Alışveriş sitesi için internet ortamında her zaman ki gibi diğer alışveriş sitelerine yapıldığı gibi olumlu ve olmusuz görüşler bulunmaktadır.  Kliksa alışveriş sitesi, hızlı bir şekilde internet alışveriş merkezine giriş yaptı. Yaptığı kapmanyalar ile dikkati çeken Kliksa üye olan kullanıcılarına çeşitli bankalarla yaptığı anlaşmalar ile  hediye para puanlar vermektedir. Fiyatları gayet makul oldukça iyi bir elektronik sanal market. Geçtiğimiz günlerde kliksa.com 1 yaşını çeşitli süpriz kampanyalar ile kutladı. Saat başı facebook resmi sayfalarından 1 TL'ye ürünler için promosyon kodları paylaştılar.

kliksa.com’da Tüm Ürünlerde %40’a Varan İndirimler, Peşin Fiyatına 12 Taksit Seçenekleri ve 100TL ve Üzeri Alışverişlerde Bedava Kargo
Kliksa 1 Yasinda 468x60 Image Banner




Bir Zanox Satış Ortaklığı Reklamıdır

10 yorum:

  1. arkadaşlar öncelikle bu msjı dikkatli okumanzıı ve sonra zidaya.com dan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim tabi alışveriş yapmaya cesaretiniz kalırsa. Ben 3 ayakkabı aldım zidaya.com dan aynı anda sipariş verim 2 kowalski ayakakabı bir de carlino cappi marka bi ayakkabı carlino cappi yi anlamam ama kowaslki marka ürünler orjinal değildi sipoariş verdikten sonra sipariş onayı için aradılar üstüne basa basa sordum orjianl mi diye evet dediler ama mağazasına gittim ve bir yetkliye sordum ve bana orjinal olamdığını söyledir diğer ürünleri bilemm ama sakın ola sakın kowalski marka ayakkabı almayın bu siteden tabi bunu yapan bir sitenin diğer ürünlerindede neelr yapacağını bilemem orjinal mi değil mi bilemem benim görüşüm bu ben sadece bir arakadaş daha benim gbi olamaması için bu şikayetimi bildirdim ürünü kullandıktan sonra tesadüfen mağazayı gördüğüm için giydikten sonra geri yollama şansım olup olamdığını bilmediğim den dolayı göndermedim inş azda olsa bu şikayetimi dikkate alırısnız .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba keşke bu ürünlerin orjinal olmadığına dair tutanak tuttursaydınız, çünkü başınıza gelen olayın ciddiyeti çok fazla ve büyük suç teşkil etmektedir. Bu durumu müşteri hizmetleri ile çözmeyi denemelisiniz. Çünkü zidaya com tedarikçidir, bu hatayı mutlaka çözmelidir.
      Son olarak internetten yapılan alışverişlerde illaki sorunlar yaşanmaktadır ama önemli olan bizlerin normal bir alışverişte dikkat etmemmiz gereken kuralların burada da geçerli olduğunu unutmayıp ona göre kendimizi ayarlamalıyız.
      Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

      Sil
  2. ben zidaya üye olmayı düşünüyordum açıklamaları okuyunca vazgectım gıbı bırde bu 50tllık kuponu burda eksık yazmıslar sıkayetlerı okudum kozmetıkte felan kullanılmıyormus sadece gıyım ve ayakkabıda. boyle seylere uyuz oluyorum ne geregı var ınsanları bu kadar ugrastırıyorsunuz dırek suraya yazın burda kullanmak sartıyla dıye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üye olmanızda aslında bir sıkıntı yok sonuçta üyelik ücretsiz, kupon kullanımı hakkında ise haklısınız. İlk kampanyalarında kısıtlama yoktu fakat yeni dönem kampanyalarında bu kısıtlamyı yapmışlar bende sizin yorumunuz sayesinde öğrenmiş oldu. Zidaya 50 TL indirim kuponlarının detaylı kullanımını paylaşıyorum.

      50 TL Hoşgeldiniz Kuponu Kullanımı
      50 TL değerindeki hoşgeldiniz kuponumu nasıl alacağım?

      Zidaya'dan 50 TL değerindeki hoşgeldiniz kuponunu kazanmak için tek yapmanız gereken yukarıdaki formu doldurarak kayıt olmak. İşlemi tamamladığınızda size özel kupon kodunuz kaydınızı gerçekleştirmiş olduğunuz mail adresinize gönderilecektir. Facebook ile bağlandıysanız kupon kodunuz Facebook'a kayıtlı olduğunuz mail adresinize gönderilecektir, kupon kodu facebook mesajı olarak gönderilmez.
      Kuponumu nasıl kullanılırım?

      Kuponunuz 2 farklı alışverişte her birinde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL indirim kazandırır.
      25 TLlik indirimlerinizi giyim ve ayakkabı kategorisinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Kuponunuz çocuk giyim ve çocuk ayakkabı kategorilerinde geçerli değildir.
      Kupon kodunuz kayıt olma tarihinizden itibaren 15 gün geçerlidir
      Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz

      Marka anlaşmaları gereği bazı ürünler kampanya kapsamı dışındadır.

      * Zidaya.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  3. Ben de Zidaya'dan alışveriş yapmadan önce buradan bir bakayım dedim. Baktım sitede çok güzel ayakkabılar vardı, dayanamdım :) şuradaki ayakkabıyı http://www.zidaya.com/nr-39-turkuaz-deri-abiye-53735.html aldım. Erkek arkadaşıma da new balance'dan bir ayakkabı aldım http://www.zidaya.com/new-balance-m373bsb-70407.html. Bayram öncesi yetişmez diye düşünüyorduk ama sağolsun yetiştirdiler 3 günde geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de Zidaya'dan alışveriş yapmış biri olarak bir şey söylemek istiyorum :) Zidaya dan beğendiğim ayakkabıyı almadan önce buradaki yorumlara bir bakayım dedim. Pek içime sinmedi ama ayakkabı o kadar güzeldi ki dayanamadım aldım. http://www.zidaya.com/nr-39-turkuaz-deri-abiye-53735.html Hatta bunu kendime, http://www.zidaya.com/sigotto-kahverengi-deri-bagciksiz-ayakkabi-109818.html bunu da erkek arkadaşıma aldım. Hediye çeki ve indirimlerle baya da ucuza geldi. Trendyol Markafoni gibi 10 12 günde gelir bayram öncesine yetişmez diyorduk ama 2 günde geldi. Herkes sadece kötü bir şey olduğunda yorum yapıyor, iyi şeyleri de yazmak lazım ki denemekten korkmayalım :)

    YanıtlaSil
  5. zanox reklam kullanıyorsan beni eklermisin narko-@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Contact us kısmından bana ulaşabilirsiniz maillerimi düzenli kontrol etmekteyim.

      Sil
  6. sakınnn alısverıs yapmayınn sakınnnn 150 mılyonluk cızme aldım sıte kaatılmıs kımseye ulasılmıyorr kartıma gerı para ıadesı olmadı 20 gun oldu kımseden ses yokkk hıc bır alısverıs sıtesı bukadar ıyı nıyet suıstımall edemezzz avukata verdım bılee hakkımı sonuna kadar savunacagım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı sıkıntı bende vardı geçen kredi kartı özetimde ödemeyi yatılarını gördüm umarım sizinde sıkıntınızı bir an önce çözerler, bu arada şirket kapandığı için alışveriş yapma şansı yok ve ulaşma şansıda yok. Rocket internet adlı alman firması anlaşılan türkiyede istediğini bulamadı.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

      Sil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.