Header Ads


SURİYE GERİLİMİ VE İNCİRLİK ÜSSÜ HAREKETLİLİĞİ

Suriye ile ilgili yazılarımı güncellerken eşimden aldığım son habere göre:) Adana daki evlerinin balkonundan İncirlik üssünü en son körfez savaşında bu kadar hareketli gördüm demesi canım sıktı akşam 18 de başlayan hareketlilik gece 12 gibi geri dönüşlere bırakmış ve umarım şu haber doğrudur ve başka bir durum yoktur.



Yine aynı tarihte Suriye'ye ait 1XMI-17 tipi helikopterin, Hatay güneyinde ve Suriye hava sahasında uçarken, Türkiye sınırına 2,5 mile kadar yaklaşması üzerine ise 'Scramble Kolu'nun 14.52-17.16 saatlerinde Adana-Hatay-Kilis üzerinde kontrol amaçlı devriye uçuşu gerçekleştirdiği bildirilen açıklamada, ''1 Temmuz 2012'de Suriye'ye ait 1XMI-8 tipi helikopterin, Hatay güneyinde ve Suriye hava sahasında uçarken, Türkiye sınırına 2 mile kadar yaklaşması üzerine, İncirlik'te bulunan 2XF-16 'Scramble Kolu', 17.11-18.56 saatlerinde Adana-Hatay üzerinde kontrol amaçlı devriye uçuşu icra etmiştir'' bilgisi verildi.http://www.haber27.com/savas-ucaklarimiz-sinirda-suriye-helikopterlerini-kovaladi-89494h.htm

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.