Header Ads


Provakatör Çocuklar Ağlayarak Slogan Attılar

Çocuk kongresi,Başbakan konuşmasını yapıyor,ve 2 genç provakatör? hem de liseli parasız okuma hakkı için salonda ergen çatallı sesleriyle haykırıyorlar salonda ve  birden korumalar çıkıyor,yaka paça genç provakatörleri? çocuk kongresine gelmiş ailelerin ve çocukların gözleri önünde hırpalayarak salondan çıkartıyorlar. Provakatör gençler başbakanın konuşmasını bile bölemeden salondan çıkartılırken, provakatörlük çocuklarıyla gelmiş ailelere bulaşıyor,zaten bu provakatörlük bulaşıcıdır ve bu yüzden tehlikelidir.Provakatörler,kelle paça alınarak engellenmelidir,susturulmalıdır,sağa sola bulaşmadan ama netekim yie olmadı.Çocuklar ağlayarak provakasyon devam ettiler,annelerde onların ağlamasına dayanamayarak provaksayona destek verdiler.
Çocuk kongresi,Başbakan konuşmasını yapıyor,ve 2 genç provakatör?
Sonra ilginç bir gelişme oldu başbakan genç provakatörlerle özel olarak görüşüp,onlara akıl veriyor verdiği akıl akıllara zarar çıkıyor.Genç provakatörler,sınav sisteminin adeletsizlkiğinden bahsediyorlar,tıpta okumak,doktor olmak istiyoruz ama bu sınav sistemi ile olmamız imkansız denecek kadar zor diyorlar provakasyon yapıyorlar ama nafile başbakan o meşhur açıklamayı yapıyor basın toplantısı sırasında onlar "Doktor olmak istiyoruz dediler,sınav sistemini eleştirdiler bende onlara dedim ki Bakın ben siyasal bilgileri okumadım ama siyasetçi oldum başbakan oldum,herşeyi devletten beklemeyin yahuuu"....


Bu akla zarar akıl vermeden sonra bir daha diyorum sizin yatacak yeriniz yok,bende derim devlet herkesi üniversite de okutmak zorunda değil, ama bunun da en baştan çözümünü almalı,ona göre okumak isteyeni okutmalı,okumak isteyenlerin hakkını yedirmemeli,okumak istemeyenleride hak yedirtip günaha sokturmamalı.
Neye hizmet ediyorsanız,kime hizmet ediyorsanız ona göre davranmın ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun sonuçta hepimizin gideceği yer aynı.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.