Header Ads


TERÖRİST TANIK OLURSA...

DÜNYADA Kİ TÜM GÜÇLÜ SİLAHLI ÖRGÜTLENEMLERE BAKTIĞINIZDA GELİŞMELERİNDE VE GÜÇLENMELERİNDE Kİ EN BÜYÜK ETKEN BULUNDUKLARI ÜLKENİN VEYA BÖLGENİN KENDİ İÇİNDE VE DIŞINDA SAYISIZ DERECEDE İKTİDAR HIRSI BULUNAN KİŞİ VE KURULUŞLARIN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. O ÖRGÜTLERKİ HAKLARINI ALMA YOLUNDA HERŞEYİN MÜBAH OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİNDEN "DOSTUMUN DÜŞÜMANI DOSTUMDUR" FELESEFESİ İLE KENDİLERİNİ KANDIRMIŞTIR.


Bu satırları neden yazdığım gün gibi ortada gündem belli gizli tanığın kim olduğu insanları çok şaşırttmış ve arkasına yapılan yorumlar falan filan....

Dünya tarihinde korku salabilecek ve uzun soluklu örgütler bilinirki içten dıştan desteklenirler, deskteklenirler ki destekçiler iktidar hayallerine daha yaklaşsınlar ya da güçlerine daha fazla güç katsınlar. İnsanlığın başından itibaren korku imparatorlukları hep iş yapmıştır. Korku veren olgulara, nesnelere,kişilere sahip olanlar evrimleşmesini tamamlayaman dünyada hep iş yapmıştır.

Şuan konuşalan konu nasıl olurda bir terör örgütüne hizmet edip binlerce insanın ölümünden sorumlu olan birisi tanıklık eder ya da edebilir hatta ondan daha iyi mi bilecekler diyenler bile vardır fakat söylenmeyen yukarıda yazdığımdır. Eğer bu terör örgütü bu desteği içten ve dıştan almamış olsaydı kim tanırdı Abdullah'ı kim tanırdı Şemdini. Bugün bu durum parti başkanları içinde geçerlidir, hatta başbakanlar,başkanlar,cumhurbaşkanları için bile Obama bir dönem daha başkan seçildi bu Obamın mı başarısıdır yoksa onu destekleyip gücüne güç katancak olanların mı? İşte dikkat edilmesi gereken husus burdadır kimib neye tanıklık ettiği değil kimin insanlığa ne kattığı önemlidir. Bugün yargılananlarda tanıklık edenlerde ülkeye ve insanlığa karşı büyük suç işlemişlerdir. Savunma ve hak adına tetiğe basan, kargaşa yaratan ve bunlardan nemalanan herkes ama herkes suçludur.

İnsanlığın bakması gereken yer kitlesel gelişimdir, imha değildir...

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.