Header Ads


Efes Pilsen: Sevenlerini üzme!


Efes Pilsen'in sahibi Anadolu Grubu ve başında ki Tuncay Özilhan, bir süredir kadın, erkek, genç, yaşlı demeden Gerze halkına büyük bir kâbus yaşatıyormuş.Bu durumla ilgili Greenpeace kamuoyunu aydınlatmak için kampanya başlatmış bende bir ucundan tutayım istedim aynı zamanda benimde Sayın Tuncay Özilhan'dan ricam şu olacaktır eğer bu yatırımın uzunvadeli çevresel sıkıntılara sebep olmayacağına dair ikna olma sebeblerini kamuoyuna sunmasını aksi taktirde kendisininde malesef paranın hırsına kapılıp bu dünyanın kalıcı olduğuna inananlardan olduğuna kanaat getireceğim.
Anadolu Grubu ve Sinop Gerze'deki Termik Santral mücadelesi


Kömürün karası bu kapağın altında olmasın

Türkiye’nin en sevilen markalarından olan Efes Pilsen’i gelin bir de Sinop Gerzeliler’e sorun. Biber gazı yiyor, yaralanıyor, iş makinelerinin önünde siper oluyorlar. Binlerce kişi eylemde.
Çünkü, Efes Pilsen’in sahibi Anadolu Grubu’nun başındaki Tuncay Özilhan, Sinop Gerze’de kirli bir kömür santrali kurmaya hazırlanıyor. Gerze Halkı kahramanca direniyor. Ancak Özilhan bu direnişi görmezden geliyor. Doğayı yok eden kirli termik santraller sadece Gerze’yi değil, iklimi değiştirerek hepimizi etkiler.
Tuncay Özilhan'ın bir an önce kirli enerji planlarından vazgeçmesi ve Efes Pilsen’i kömürden arındırması için şimdi ona e-posta gönderin.

 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.