Header Ads


Neden mydays Hediyeleri?



Farklı hediye seçenekleri ve orjinal aktivite hediyeleri mydays’de! Sevgilinize yıl dönümü hediyesi, çiftlere balayı romantizmi, en yakın arkadaşınız için unutulmaz bir doğum günü sürprizi… 

Sıradan hediyeler vermekten sıkılanlar, biraz farklılık arayanlar, sevdiklerini ve hatta kendilerini ‘gerçek’ deneyimlerle, yani mydays aktiviteleriyle mutlu ediyorlar. Sevdiklerinizi unutulmaz anlarla mutlu etmek için onlara mydays aktiviteleri hediye edebilir, hayallerinizi mydays aktiviteleriyle gerçekleştirebilirsiniz. 8 ülkede milyonlarca insana nutulmaz anlar yaşatarak onları mutlu eden, tatmadıkları duyguları tatmalarını sağlayan mydays yüzlerce ürünüyle artık Türkiye’de! 


Motor Sporları, Gökyüzü, Macera, Sağlık & Yaşam, Gurme, Keşif, Konaklama kategorilerinde prestijli markalarla yaptığı iş birliğiyle hayalleriniz hediye konsepti altında gerçeğe dönüşüyor. mydays sdece bireylere değil, kurumlara da mutluluk dağıtıyor. Kurumsal motivasyon etkinlikleri, sadakat sistemleri için birbirinden farklı, heyecanlı, dinlendirici, yaratıcı, lezzetli, hareketli, eğlenceli aktiviteleri bir çatı altında topluyor. Klasik hediye anlayışından sıyrılıp sevdiğinizi, annenizi, babanızı, iş arkadaşlarınızı, yakın dostlarınızı, ortaklarınızı ya da müşterilerinizi birbirinden sihirli aktivite hediyeleriyle mutlu edin. Unutulmamak, fark yaratmak, sürpriz yapmak isteyenler için mydaysin sihirli aktiviteleriyle mutluluk garanti!  






Zanox satış ortaklığı





mydays Hakkında

mydays, farklı kategorilerdeki yüzlerce aktiviteyi hediye konseptinde sunuyor. Yeni nesil aktivite hediyeleriyle milyonlar mutlu oluyor.
2003'ten beri Avrupa’nın aktivite hediyeleri uzmanı olan mydays, 2008 yılında İspanya’ya, İtalya’ya, Fransa’ya, Avusturya’ya ve Hollanda’ya yayıldı. 2010 yılında İsviçre ve şimdi, 2011 yılında Türkiye pazarıyla toplam 8 ülkede mutluluk dağıtıyor!
Birbirinden eğlenceli, heyecan dolu aktivite hediyeleriyle siz de sihirli anlar yaşatın, sevdiklerinizi mutlu edin!
Bireysel:
mydays, Avrupa genelinde sunduğu 10.000'in üzerinde sıra dışı aktiviteyle hafızalardan silinmeyecek olağanüstü hediye fikirleri ve birbirinden sihirli anlar yaratıyor. Adrenalin dolu maceralardan romantik anlara kadar her isteğe uygun aktivite hediyeleri bu platformda!
Kurumsal:
mydays bireysel aktivite ürünlerinin yanı sıra, gruplara/kurumlara motivasyon ve ödüllendirme programları çerçevesinde kurumsal çözümler sunuyor.
Ekim 2005 yılından beri, TÜV-SÜD’ün Safer-Shopping kalite damgasıyla sertifikalandırılmış olan mydays platformu, birbirine bağlı olan binlerce organizasyon şirketini ve yerleşik tanınmış şirketlerin geniş şube ağlarını yüksek standart anlayışı içerisinde kullanarak hedeflerinize uygun çözümler yaratıyor.




Zanox satış ortaklığı




Neden mydays Hediyeleri?

Her doğum gününde, her yılbaşında, Sevgililer Günü’nde, Anneler Günün’nde, Babalar Günü’nde hep aynı hediyeleri almaktan sıkıldığınızı biliyoruz. İşte bu yüzden size alışılmışın dışında, sıra dışı, heyecan dolu hediye fikirleri sunuyoruz.

Sevdiklerinizi kullanılan, eskiyen, unutulan hediyelerle değil, unutulmaz aktivitelerle mutlu edin!

Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri

mydays 2003 yılından bu yana, Almanya'da alışılmışın dışında maceralarda ilk akla gelen hediye şirketi oldu. Uzun yıllar boyunca, özellikle Avrupa pazarında edindiğimiz tecrübeler sayesinde işimizi, yeni pazarımız Türkiye’de de büyük bir hassasiyetle ve profesyonellikle yapıyoruz. Çünkü bizim işimiz, mutluluk vermek… Hediye edilen eşyalarla anlık mutluluklar yaratmak yerine, yüzlerce farklı aktivite hediyesiyle hafızada yer eden, unutulmaz anılar yaşatın.

Yüzlerce Aktivite Seçeneği

mydays onlarca değişik kategori ve alt kategoride, yüzlerce değişik aktivitenin geniş yelpazesiyle birbirinden sihirli aktivite hediyesi seçenekleri sunuyor. Adrenalin dolu motor yarışlarından romantik aşk tatillerine, gökyüzünde yemek keyfinden kültür gezilerine kadar yüzlerce farklı seçenek sizi bekliyor!

Hızlı ve Rahat Rezervasyon

mydays sisteminde (telefonla hediye danışmanlarımıza ulaşarak veya websitemiz üzerinden) organizasyonun gerçekleştirilmesi için uygun olan tarihleri görebilir ve rüyalarınızın aktivitesini online olarak hemen ve kesin rezervasyonla garanti altına alabilirsiniz.

Kolay ve Pratik Kullanım

mydays aktivite hediyenizi online olarak veya telefonla kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Başka bir aktivite gerçekleştirmek isterseniz web sitesi üzerinden ya da 444 20 83 mydays Hediye Danışmanı aracılığıyla hediye çekinizi anında değiştirebilirsiniz.

Onaylanmış Kalite

TÜV-SÜD Teknik Güvenlik ve Kalite Denetim Sertifikasına sahip ilk aktivite aracı kurumuyuz. Kalite, güven ve şeffaflık bizim için son derece önemlidir. Sunduğumuz aktivite hangi alanda olursa olsun, sunulan hizmetin kalitesi mydays ve aktivite sağlayıcı tarafından garanti edilir.

Eksiksiz Hizmet

Aktivite seçimleriniz, rezervasyon girişi veya değişikliği talepleriniz, her türlü soru ve sorunlarınız için 444 20 83 mydays Hediye Danışmanı size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

Zanox satış ortaklığı Reklamıdır.
Şimdi Zanox'la Internet'te kolayca ek gelir elde edebilirsiniz!

6



Zanox satış ortaklığı


1 yorum:

  1. Vaaaay mydays dedikleriiiii
    Arkadaşlar geçen gün mydays hediye çeki indirimimi kullanabildim. Şöyle ki, aslında olay çok iyi bi olay. Normal bildiğin hediyelerden farklı hediyeleri var. Yani kazak, gömlek, çiçek koylye değil de atıyorum tekne gezisi, masaj, akşam yemeği, uçak turu fln gibi şeyleri hem kendin yaşamanı hem de hediye etmeni sağlayan bi sistemmiş. off-road turu yaptım ben belgradda. walla çok güzeldi. bi de arkadaşım hamama gitmiş. sevdim ben. biraz geç öğrendim nolduklarını ama ossun

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.