Header Ads


2017 Yılının En Çok Beklenen Holywood Filmleri


2016 yılı Dünya çapında 100 milyon doları aşan toplam 65 film ve gişe rekoru çeşitliliği ile sinema sektörü adına başarılı bir yıl olarak geçti. bu durum 2017 yılında ki filmler için de standartı yüksekletmesine  sebep olmuş gibi görünüyor.


Star Wars: The Last Jedi (2017)



2017 Vizyon Filmleri için Takvimlerinizi işaretleyin: 


2017 yılında sinemalarda kaçırmak istemeyeceğiniz filmlerin gösterim tarihleri yaklaşmakta aşağıda 2017 yılında çıkacak filmlerinin bir listesini sizlere sunduk.

2017 yılında bir kez daha, süper kahraman filmleri kesinlikle bu yılki vizyon filmler listesinin başında olacak.


17 Kasım'da, Batman, Wonder Woman ve Flash gibi DC* süper kahramanları nihayetinde Justice League sinema filmi ile ekranını paylaşacaklar. Kadın süper kahraman Gal Gadot,Wonder Woman filminde öne çıkarak popülerliğini tüm dünya da arttıracak gibi görünüyor. Ancak Marvel, çok beklenen Spider-Man: Tom Holland'ın Web Slinger rolünü üstlendiği Homecoming ve Galaxy Vol. Guardians'ın da aralarında bulunduğu diğer filmlerinden bir kaçını; Avengers: Infinity War gibi Chris Pratt'in oynadğı filmleri   ilerleyen zamanlarda vizyona sokacak.


Pixar, Cars 3'e ek olarak, en yeni orijinal filmi olan Coco'yu 22 Kasım'da vizyona çıkaracak. Gru ve Minionsları ise vizyonlara, Despicable Me 3 ile  South Park'ın ortak yaratıcısı Trey Parker tarafından seslendirilen yeni hayali süper kötü bir kahraman ile dönecekler.

Hollywood stüdyoları devam filmi ve tekrar uyarlama filmleri çekmekten vazgeçmemiş görünüyor. 

Vin Diesel, Fury of Fate için geri döndü, aksiyon serisinin sekizinci filmi.

9 Haziran'da, Mummy (Mumya), Tom Cruise ve Russell Crowe'un rol aldığı film tekrar uyarlanmış olarak vizyonlarda yerini alacak. Ayrıca,  Aralık 2016 yılında ölen Carrie Fisher'ın oynadığı Star Wars: Bölüm VIII Last Jedi'yi yılın sonuna doğru vizyonlarda göreceğiz.


Liste yapılırken dikkat edilen Kriterler:
2017 yılında çıkan ya da çıkacak bir film için beklentiniz var ama aşağıda ki listede görmüyorsanız yorumlar kısmına siz de ekleyebilirsiniz. Listelenen filmler açılış hafta sonu hasılatı ve yerel bilet satışlarını temsil eder. İleri ki dönemlerde tabii ki bu listeler değişebilir.



Bu liste Holywood filmlerini içerdiği için Türk filmleri için ayrı bir yazı hazırlanacaktır. Ama çok konuşulacak olan RECEP İVEDİK 5 "İKTİDAR İLE KARŞI KARŞIYA" yazımızın ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

*DC Comics, Inc bir Amerikan çizgi roman yayıncısıdır. Warner Bros. Entertainment, Inc.'in bir yan kuruluşu olan DC Entertainment'in yayın birimidir. Bilinen kahramanları Superman, Batman, Wonder Woman, Green Latern, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Hawkman, Hawkirl ve Green Arrow gibi tanınmış kahraman karakterlerdir. 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.