Header Ads


KEDİLER HAKKINDA İLGİNÇ BİR SORU...?

Kediler neden ölmek üzere olduklarında ortadan kaybolur?

kediler ölürken evden kaçar mıUzun süre kedi besleyenlerin çoğunun başına gelmiş bir olay ve bu soru için net bir cevap bulmak imkansız gibi ve varsayımdan öteye gidemiyor. 



Bütün kedi severlerin ortak noktası ise bir şekilde kedilerin ve canlıların  özünden kaynaklı bir durum olduğudur. Kediler her ne kadar nankör hayvanlar olarak görünse de kedi sevmeyenler bile bir anlığına kediler ile haşır neşir olduktan sonra kendilerini kedilerin o sıcaklığına ve sevimliliğine kaptırıyor. Kedileri tanıdıkça bu hayvanların davranışlarında ki uyumu ve güzelliği daha çok fark etmektedirler. O yüzden kedi severler binlerce yıldır aşırı sevgi gösterisinde bulunabilirler bu güzel dünya varlıklarına. 


GELELİM BU ACIMASIZ SORUYA VE CEVAPLARINA


Kediler doğaları gereği  yalnız hayvanlar oldukları için...





İçgüdüsel olarak, öleceklerini anladıklarında savunmasız olduklarını biliyorlar bu yüzdende kendilerine gelecek son bir tehlikeden korunmak için...


Doğal yaşam hayvanına dönüştüğü ve evcil hayvan olmayı bıraktığı için. 




Sahibini üzmek istemiyorlar veya sahibinin öldüğünü bilmelerini istemedikleri için


kediler ve insanlar


Hasta kediler öleceklerini bilmiyorlar, ancak içgüdüleri onları savunmasız olduklarını söylüyor. Bu nedenle, bir yırtıcı tarafından rahatsız edilmeksizin bulunamayacakları yerleri araştırdıkları için


Hem insanlar hem de hayvanlar, ölmekte olduklarını bilmeseler de, ölürken sık sık hasta ve savunmasız hissederler. İçgüdüsel olarak kendilerini daha güvenli hissettikleri karanlık ve sakin bir yer aramak için.



Hepsi için geçerli olmayan bir soru olduğu için...




kedi yanık oynuyorkedi ve oyun

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.