Header Ads


BÜYÜ"SÖZLE BAŞLAYAN TEHLİKELİ GÜÇ"


KENDİNE DENK OLANI BULMAK

Hikayemiz başlangıca dayanıyor en başa, insanlığın doğuşuna, konuştuğu, anlaştığı ilk zamana dayanıyor, Yaradılış süreci içinde neler olduğuna dayanıyor, kimsenin bilmediği sırların olduğu zamana dayanıyor.

- Peki bu süreci yaptıktan sonra ne olacak diye sordu. Eninde sonunda bulmayacaklar mı bunları? biz bu gücü onlara verdik sonuçta bulacaklar işte eninde sonunda, sürecin nasıl işlediğini, hilelerini, kolaylıklarını, ve kendi çıkarları için kullanacaklar, hatta kendileri ile birlikte onca emeği yok edecekler.
Emin misiniz bu süreci bu şekilde bitirmeye ve yaymaya? derken yalvarır gözlerle bakıyordu, belki fikrini değiştirebilirim umuduyla.




Yedi aşamalı bu süreci bitirmeye adamış olan ise, bu soruların geleceğini çok iyi biliyordu ve sonucunda az çok nereye varabileceğini tahmin ediyordu.Zaten işin keyifli tarafı da bu öngörüdeydi, bakalım neler yapabileceklerdi, ne kadar zamanda bu seviyeye erişebileceklerdi ve kendilerini, onun yaptıklarıyla nasıl yok edeceklerdi, ya da nasıl daha iyiye, kendisininkine eş bir noktaya getirebilecekler miydi.
sonuçta bulacaklar işte enin sonunda,sürecin nasıl işlediğini,hilelerini,kolaylıklarını,

Soruyu sorana yönelerek:

-Gayet iyi biliyorum ve istediğim de bu zaten, bakalım neler yapabilecekler bunu görmek istiyorum. Özellikle bu açıkları bıraktım ki kim nasıl uygulayabilecek? nasıl öğrenecek? Neler yapabilecekler? Nasıl zarar veya yarar verecekler? Bakıp göreceğiz. Sonuçta gelecek şekillenmedi ve her adım ayrı bir gelecek oluşturur biliyorsun.

-"Yinede içim rahat değil "dedi soruyu soran, "Bunca emek boşa gidecekmiş gibi hissediyorum, ama siz sonuçta benden daha iyisini biliyorsunuz ve illaki sonuçlarını da biliyorsunuz."diyerek sessizce köşesine doğru ilerledi sürecin başlaması için gerekli kodları girilmesi gereken yerlere girdi.

-Şüphesiz ,dedi....
 Ve  süreci başlattı.İçinde kendine denk olanı bulacağına inanarak.
Her şey sözle başladı, her şeye anlam sözlerle yüklendi, sözler olmasaydı; gelişme olmazdı, sözler olmasa ilerleme olmazdı, onun içindir ki sözle başladı her şey ve gün geldiğinde sözle bitecek.

 09.01.2011
DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.