Header Ads


İlginç Hayvan Resimleri

İnternette dikkatimi çeken ve beğendiğim hayvan resimlerini sizlerle paylaşıyorum, çok güzel karelere poz veren bu güzel ve ilginç hayvanlar dünyamızın güzelliğini bir kez daha ispatlıyorlar.
 Bebek yunus Doerte ve annesi.Bu yunuslar şişe burunlu yunuslar ailesinden.




Delphi Duisburg, Batı Almanya hayvanat bahçesi ve havuzunda onlarla birlikte yüzebilirsiniz. Bebek yunus Doerte ve annesi şişe burunlu yunuslardan. Bu arada Doerte, neredeyse iki aylık hala annesinin sütü ile besleniyor.
Resim: ROLAND Weihrauch / AFP / Getty Images




 

Tanzanya wildebeest göç anı, dünyanın en muhteşem yaban hayatı olaylarından biri olan  Mara Nehri geçişi., Her yıl 1.5 milyon hayvan buradan geçiş yapar bu döngü geleneksel bir döngü içinde artık kendi ritüllerini de beraberin de getiriyor.Resim: Tom Whetton




Bir kadın dalgıç, kelimenin tam anlamıyla köpekbalıklarını avcunun içinde tutuyor.  Fotoğraf tropikal Karayip sularında fotoğrafçı Matthew Meier tarafından çekilmiştir. İtalyan dalgıç Cristina Zenato insanların yapmayı bırakın düşünemeceği bir çok hareketi köpek balıkları ile yapıyor. Dokunarak, okşayarak ve bu büyük  okyanus yırtıcısını tutarak. Sonuçta hayvan, onunla rahat aslında, Cristina elinin avuç içiyle köpek balığının burunu  ile su içinde dikey olarak durmasını sağlayarak bir trans haline girmiş gibiler.
Resim: Matthew Meier / Haberler ihtiyacına yönelik http://www.telegraph.co.uk/earth/earthpicturegalleries/8841743/Animal-pictures-of-the-week-21-October-2011.html

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.