Header Ads


Ruffles'ın "En Kestirme" Oyunu Bedava Konuşma ve Mobil İnternet Paketi Kazandırıyor

Dijital dünyada ilklere imza atmaktan sıkılmayan Ruffles, yine Türkiye’de ilk olan bir kurguya imza atmış ve bu defa viral video, mobil eğlence ve sosyal medyayı tek bir oyun içerisinde birleştirmiş.

Çılgın bir parti ve koşturmaca içinde başlayan hikaye, izleyici olarak bizleri bazı seçim ve yollara sürüklüyor, senaryo gereği yanımızda para olmadığından otostop çekmeye başlıyoruz ve kendimizi birden Esra ile Ceyda kardeşlerin (nam-ı diğer; Cicişler) otomobilinde buluyoruz. İşte partilerin vazgeçilmez cipsinin enteresan hikayesinin Esra ve Ceyda’lı bölümü aşağıda, seçimleri yaparak hikayenin devamını mutlaka izleyin…

İşin eğlenceli kısmı ise, mobil IVR ve IVN altyapısı ile Esra ve Ceyda kardeşler ile konuşmamız… Cep telefonumuzu Esra’ya verdiğimiz anda Esra ve Ceyda kardeşler bizi arıyorlar ve şanslıysak bedava 60 dakika ve 100 mb internet kazanıyoruz. Ayrıca bizi arayan cep telefonu numarasını geri aradığımızda Esra ile Ceyda’nın komik ve bir o kadar ilginç muhabbetlerini dinliyoruz. Üstelik her aramada başka bir muhabbet çıkması da ayrı bir güzellik olmuş…

Oyun, tüm operatör abonelerinin katılımına açık ve 7 gün 24 saat Esra ve Ceyda kardeşlerden konuşma süresi kazanma şansımız var.

Oyuna ise en kestirmeden bu linkten ulaşabilirsiniz http://www.facebook.com/rufflesturkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Bence bu videolar çok güzel ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için Teşekkürler
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.