Header Ads


Sony 9.4-inç büyüklüğündeki yeni tabletini de IFA 2011 Fuarı'nda tanıttı.

Sony 9.4-inç büyüklüğündeki yeni tabletini de IFA 2011 Fuarı'nda tanıttı. Detaylarına daha önceki haberlerimizde yer verdiğimiz Tablet S, üzerinde iki ekran bulunan Tablet P modeliyle  benzer şekilde çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisinden güç alırken, üç farklı versiyona sahip olacağ,  kullanıcıların 16GB ve 32GB WiFi ile  32GB WiFi + 3G versiyonunu alabilecekleri açıklandı.

Sony tabletlerle artık playstation oyunları oynamak çok rahat
PlayStation Sertifikası ve Reader Store başta olmak üzere çeşitli Sony servislerine erişim olanağı tanıyan  tablet, 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Üzerinde yer alan sensörler ve kamera özellikleri açısından Tablet P modeliyle benzer porfilde olan  Tablet S'in WiFi modelleri Android 3.1, 3G modeli ise Android 3.2 işletim sistemiyle geliyor.



Endüstriyel tasarım özellikleri ve PlayStation sertifikası ile ön plana çıkan tablet, kullanıcılara fotoğraflarını ve videolarını paylaşma imkanı sunan Personal Space bulut servisi ve LCD ile ekran arasında kırılan ışığın kontrolü ile güneş ışığı ya da iç ortam ışıklarının yansımasını ve parlamasını azaltarak, gerek iç gerekse de dış ortamda daha yüksek kontrastlı görünürlük sunan, TruBlack teknolojisi gibi özellikleri de bünyesinde barındıran Sony Tablet S'in bu ay içerisinde 479 Avro etiket fiyatı ile çıkması bekleniyor. 
Sony Tablet dünyanın ilk playstation sertifikalı tableti

 Şimdi de yarışma başlatmış Sony Türkiye Facebook hayran sayfasında gerçekleşen yarışmada, en çok soruyu en kısa sürede bilenler kazanıyormuş. 3 hafta sürecek yarışmada “her hafta 1 Sony Tablet” hediye ediliyor; bilgili ve hızlı 3 yarışmacı bu teknoloji harikası cihaza Türkiye’de herkesten önce sahip olma şansı yakalıyormuş

 Detaylar Dünyanın İlk "Playstation Sertifikalı Tableti" Facebook'ta Seni Bekliyor!

Kaynak:http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/iFA-2011-Sony-PlayStation-sertifikali-94inc-buyuklugundeki-tabletini-tanitti.htm

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.