Header Ads


Playstation Efsanesi Türkçe 3D Destekli Uncharted 3 İçin Ön Sipariş Ver Özel Hediyeleri Kazan!

2011’in en çok beklenen oyunlarından biri olan oyun dünyası efsanesi Uncharted’ın son bölümü Uncharted 3: Drake’s Deception’ın çıkışı yaklaşıyor. 3D’de oynanabilen Uncharted 3: Drake’s Deception, servet avcısı Nathan Drake’in Arap Çölü’nün merkezine doğru yüksek bahisli bir sefere çıkmasıyla birlikte, oyuncuları dünyanın çeşitli yerlerindeki şaşırtıcı mekanlara doğru sinematik bir yolculuğa çıkarıyor.

Çıktığı günden bu yana satışı milyonları bulan ve geçtiğimiz ay yayınlanan beta sürümü ile meraklılarının yüzünü güldüren Uncharted 3: Drake’s Deception, Türkçe seslendirmeli olarak satışa çıkıyor. Üstelik, oyun henüz çıkmadan sipariş verdiğiniz takdirde, koleksiyon severlerin yüzünü güldürecek hediyeler sizi bekliyor!
Multiplayer uyumlu oyunu ünlü sanatçılar Türkçe olarak seslendiriyor: Ana karakter Nathan Drake’i, en son Muhteşem Yüzyıl’daki Pargalı Damat İbrahim Paşa rolü ile gönüllere taht kuran Okan Yalabık seslendiriyor. Drake’in en iyi dostu Victor Sullivon karakterini ise en son Behzat Ç. dizisindeki Şevket rolü ile ön plana çıkan Ege Aydan seslendiriyor.

Oyunu satın almak için çıkmasını beklemeyen sıkı Uncharted hayranları, oyuna özel hediyelerin sahibi olma ayrıcalığını elde edecek. Ön sipariş verenlere Uncharted 3 ajandası, oyunu TeknoSA’dan ön sipariş edenlere ise Uncharted 3 PlayStation 3 kaplaması hediye ediliyor.

Özel Uncharted 3 hediyeleri kazanmak ve PlayStation ile ilgili en güncel haberler için https://www.facebook.com/PlaystationTr sayfasını takip edin!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. güzel oyun teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim Playstation Efsanesi Türkçe 3D Destekli Uncharted 3 oynamak dileğiyle

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.