Header Ads


FACEBOOK YALANLARI

  Facebook ta coca cola ve diğer gazlı-gazsız kutuda olan içecekler üzerine yalan yanlış bilgiler artık can sıkıcı ve paranoyaklaştırıcı bir hal aldı bu yüzden facebook ta yaptığım yorumu sizlerle paylaşıyorum. Bu tür haberlerin yapılma sebebi genellikle reklam amaçlıdır ve bu reklam bu paylaşımları yapanların takipçi toplaması amacı ile yapılıyor. Bu tür paylaşımların en büyük amacı insanların duygularını harekete geçirerek yorumlar ve beğeniler almaya çalışmak işte bu yüzdendir ki Facebook içinde bu tür paylaşımlar gittikçe artmaktadır.
.


Kola tarzı içecekler gazlı içeceklerdir arkadaşlar, asit oranı bir portakaldan daha azdır. Asit olarak bahsedilen şey ise karbonik asit fakat bu asit bildiğimiz metali bile eriten asitten değildir karbondioksitin su ile teması ile ortaya çıkmaktadır zararı ise çok fazla tüketildiğinde olmaktadır. Zaten atalarımız boşuna dememiş her şeyin çoğu zarar azı karar. 

Bu hastalıkla ilgili deneyde daha önce efsane avcıları  tarafından çürütülmüş. İlgili bağlantılar aşağıdadır:
http://tr.wikipedia.org/wiki/MythBusters 
http://www.youtube.com/watch?v=k34SL6DWZcw,http://mythbustersresults.com/hidden-nasties 
buradan ulaşabilirler. 
Lütfen paylaşımları yaparken araştırmadan yapmayalım.
Aynı zamanda Coca Cola ile ilgili derinlemesine araştırma yapmış bir site var buraya da bakmak isterseniz.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.