Header Ads


Türkiye ile Suriye arasında ki benzerlikler

Türkiye ile Suriye arasında ki benzerlikleri bir yenisi daha eklendi. Suriye resmi Ajansı SANA'dan aldığım bir haber eminim sizede  bu benzerliği fark ettirecektir. Türkiye de dahil olmak üzere birçok müslüman ülkede iç karışıklık hat safhada, milyarlarca dolar bu karışıklar yüzünden ülke ekonomilerinden uçup gidiyor. 

 Batılı ülkelere bakıldığında ise göstermelik bir ekonomik kriz ki o ülkelerde zaten AB'ye yük olmuş ülkeler haricinde sıkıntı içinde olan ülke yoktur özellikle, İngiltere, Almanya, Fransa bu konuda içten  içe sağlam bir gelişimleri vardır. Aslına bakacak olursanız yıllardır bu terör ve kargaşı ortamını yaratanlar hep belliydi. Bu sefer bir şekilde Türkiyede dahil edildi.

Neyse gelelim biz haberimize haberde şöyle yazmakta:
Ordumuzun Kahramanları Terörle Cesaretle Mücadele Etmeyi Sürdürüyor  – Silahlı kuvvetlerimiz yurdun muhtelif kesimlerinde terörle mücadelesini eli kanı kiralık teröristlere ağır kayıplar verdirerek devam ediyor.Haberin devamını okumak isterseniz tıklayın.
Başka bir haber ise daha da tanıdık:

20121216-191341.jpgHALEP – Halep kentinin Sebil Mahallesinde dün halk kitleleri, Suriye Arap Ordusunun terör gruplarına karşı mücadelesini destekleyen sloganlarla yürüdüler.
Sebil Semti ahalisi tekfirci ve kiralık silahlı teröristlerin Halep ve kırsalından çıkmalarını talep ederken, onları destekleyen güç ve devletleri de kınadılar. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Bu Suriye'nin resmi haber ajansı olan SANA'dan seçme iki haber bu kadar benzerlik olmaz diyenler diğer benzerlikleri görmek için siteyi ziyaret edebilirler. Bu arada eğer site açılmaz ise google amacadan önbellek olarak getirtirseniz okuyabilirsiniz. İlginçtir ki sayfalar açılmakta sorun yaşatıyor.

Savaş kime hizmet eder? Savaş maddi anlamda güçlenmişe hizmet eder, kendisinden güçsüzle beslenir. Savaş umutları kullanır, duyguları sömürür, kardeş ile kardeşi birbirine vurdurur. Savaş, hak gasbeder, hakkını savunmayla alakası yoktur. Savaşlarda birileri ölmez, insanlık ölür. Ve her defasında amacı ne kadar kutsal da olsa kötüye hizmet eder. Şeytanı haklı çıkartır...


Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.