Header Ads


Her 10 TL TEGV’e destek, 60 TL bir çocuğumuzun bir yıllık eğitimi demek

Turkcell Blog Ödülleri ve TEGV işbirliği ile sen de bir çocuğun eğitimine katkı sağla!

Blog Ödülleri dört yıldır binlerce blog yazarı ve okuyucusunu bir araya getiriyor. Yarışmanın başvuru sürecinde, oylama sürecinde, ödül töreni ve konferanslarımızda blog dünyasıyla bir araya gelmek ve bu kadar çok kişinin yeni temaslarda bulunmasına katkı sağlamak bizi çok mutlu ediyor.
Sizin de bildiğiniz gibi Blog Ödülleri, herhangi bir süreçte ücret toplamıyor. Fakat organizasyon olarak ücret toplamıyor olmamız, sosyal sorumluluğa katkı yapmamıza engel olmamalı diye düşündük. Ve Türk blog dünyasına bu kadar etkin ulaşabiliyorsak tüm blog yazar ve okuyucularıyla birlikte Türkiye’ye fayda sağlayacak bir kampanyaya imza atabiliriz dedik.
.
Bu nedenle Blog Ödülleri 2011 organizasyonu olarak sizlerle birlikte TEGV’e destek veriyoruz. Bu yıl Blog Ödülleri’ne başvuran yazar ya da oy kullanan okuyucularımız, bö! vesilesiyle çocukların eğitimine katkı sağlayabiliyor.
. 
Sevgili blog yazarları ve sevgili blog okuyucuları, size TEGV’e destek vererek Türkiye’de yaşayan 7-16 yaş arası çocukların eğitimine katkı sağlamaya çağırıyoruz. 10 TL bağış yaparak TEGV’e destek olabilir, 60 TL bağış ile bir çocuğun bir yıllık eğitimini üstlenebilirsiniz.
.
bö! olarak Blog Dünyası’na yaptığımız çağrı ile sizlerin desteğiyle 6000 TL bağış toplamayı hedefledik. İlk bağışı bö! yaptı ve bir çocuğun eğitim masraflarını üstlendi. Sizin de bağışlarınızla Türkiye’de yaşayan çocukların hayatını değiştirmeye katkı sağlayacağınızı ümit ediyoruz. 
Unutmayın! 
Teşekkürler,
bö!ekibi

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.