Header Ads


YALAN SÖYLEMEK VATANA İHANET MİDİR?

Yok arkadaş kesinlikle bizimle oyun oynuyor buna başka bir açıklama getirmek imkansız


Bugün Gaziantep'te yaptığı konuşmasında sizlere buradan bir sır açıklayacağım diyor ve arkasına Mehmet Şimşek ile ilgili Ahmet Necdet Sezer ile arasında ki konuşmayı anlatıyor. Olayı da türbana bağlıyor.

Ya arkadaş sosyal deneylerde biz bu durumu biliyoruz, kıssadan hisselerde de ama artık her şey kayıt altında lütfen bunu yaparken dikkate edin konuşmalarınıza. Hem diyorsunuz ki halkı kandırmak olmaz hem de sonuna kadar siz kandırıyorsunuz.


Erdoğan’dan ‘Mehmet Şimşekli’ anayasaya neden Evet denileceği örneği. Bir yandan izleyin bir yandan yazıyı okuyunuz.


İlk önce ortada sır filan yok çünkü bu sır dediği olayı 2012 yılında zaten ortaya çıkarıyor google araması yaptığınızda zaten çok rahat bu sırrın 2012 yılında yine aynı cümlelerle kendisi tarafından söylendiği ortadır. Google 27.09.2012 Mehmet Şimşek Sorgu sonuçları buradan da çok rahat okuyabilirsiniz ama biz siniz için özellikle bu sırrı ilk paylaştığı yer olan İskele Sancak Programının yayınlandığı Kanal7'nin haber sitesinden göstererek başlayalım. İşin ilginç tarafı bugün konuşmasında da aynı kelimeleri kullanarak sırrı ifşa etti.








Haber7 Erdoğan'dan yıllar sonra gelen Necdet Sezer itirafı!


Beyaz Gazetete Mehmet Şimsek 'başkan' olacaktı ancak Sezer karşı çıktı.

Peki sonrası nasıl?Olay sır sır olmaktan çıkmış. 


Mehmet Şimşek yerine kim gelmiş: Eşi Türbanlı olan Durmuş Yılmaz olmuş. Bakın bu haberde işin ilginç tarafı o kadar az bir alanda haberi yapılmışki şaşır kalırsınız Flash Tv'de bugün ana haberde tekrar bunun sır olmadığı hatta olayın da aşağıda yazıldığı gibi olduğunu Ana Haber Spikeri söyledi.
EŞİ AÇIK OLAN ŞİMŞEK'İ DEĞİL, EŞİ BAŞÖRTÜLÜ OLAN YILMAZ SEÇİLDİ  Şimdi sıkı durun. Şimşek'in yerine seçilen Durmuş Yılmaz'ın eşi başörtülüydü. Eşinin başörtülü olduğu da seçildiği günlerde gazetelerde boy boy haberlere konu olmuştu.  Devlet Bakanı Ali Babacan, Merkez Bankası Başkanlığı için yeni kararname taslağını, 7 Nisan 2006'da onay için Köşk'e çıkarak Cumhurbaşkanı Sezer'e elden sunmuştu. Sonrasında Durmuş Yılmaz seçilmişti.http://odatv.com/iste-o-iddiayi-curuten-gercek-2709121200.html
http://odatv.com/iste-o-iddiayi-curuten-gercek-2709121200.html


Sözcü bile anlaşılan sırrı sır olarak biliyormuş ki haberi yine sır olarak yaptı ya yanlış söylüyor bile yazmamış. Bakalım muhalefet ne yapacak zaten doğru dürüst kanallarda görünmüyorlar. Sözcü:Erdoğan’dan ‘Mehmet Şimşekli’ anayasa örneği

İşte Hayır diyenler bu yüzden Hayır diyorlar her türlü yalan ve iftira ile halkı bölmeye çalışanlar kendileri iken suçlu olan yine bizler oluyoruz. Bu yaptığı alanen halkı yalan ve iftira ile kin ve nefret duygularına itmek suçudur. Namı diğer Vatana İhanettir ama kimin umurunda olacak.

İşte bu halde bile savcıların, milletin, sesi çıkmıyor ise yarın bütün kolluk güçleri, kamu kuruluşları ve milletvekilleri ile böyle yazılar yazmak bile imkansız olacak. 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.