Header Ads


Bitlis günlerinden bir hatıra...

Küfrede küfrede gelmiştim bu şehre hem kendime hemde bir şehiri yaşam alanını bu kadar kötüye sokabilen insanlara,devlete anlayacağınız kendime olan kızgınlığımı herkesten çıkarmaya başlamıştım. ÖSS'de yanlış bir tercih beni bu doğunun unutulmuş kendi çapında yaşayanlarla ayakta durmaya çalışan 1545 m rakım seviyesi olan başı dumanlı tabir edebileceğimiz bir şehirine atmıştı.

İşin ilginç yanı ise davulun sesi hani uzaktan güzel gelirmiş ya Bitlis uzak hem de çok uzak ama yine de bu davulun sesi hoşuma gitmiyordu ve baktığınızda Doğu çoğumuzda bulunan önyargıya sahip bölgemizde Bitlis korkularımızıda tetikliyor anlatılan hikayelerden duyduklarımızla...


Bitlis Kalesi
Ama bu davulun sesi uzaktan hoş gelmiyormuş bu davulun dibinde olmak lazımmış düğün dernek alayında gibi bu ses eşliğinde halaya durmak lazımmış Bitlis işte böyle bir yer uzaktan anlaşılmaz bir melodi ama içine girdiğinizde size dünyanızı değiştiren bakış açınızı genişleten bir yer...

Daha fazla bilgi edinmek isterseniz tıklayın...

Ve bana çok güzel arkadaşlar hediye etti...



1 yorum:

  1. Değerli blog yöneticisi sitenizdeki yazılar çok dikkat çekici olduğundan Dell teknik servisleri olarak sitenizi uzun süredir takip ediyoruz.

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.