Header Ads


Facebook'tan bayanlara kötü sürpriz!

 
Salı günü Facebook'a girmek isteyen bazı kullanıcıları kötü bir sürpriz bekliyordu. Sitede sahte profilleri bulmaya yarayan sistemde oluşan bir hata, bazı kullanıcıları da zor durumda bıraktı.

Tümü bayan Facebook kullanıcılarına rastlayan bu hata, Facebook hesaplarının kitlenmesine neden oldu. Sistem bu kullanıcılardan, hesaplarını tekrar açmak için hükümetin verdiği herhangi bir kimlikteki fotoğraflarını siteye yüklemelerini istedi.


Bu durumda şaşkına dönen kullanıcılar ise şikayetlerini Twitter'da dile getirdi. Facebook ise konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; "Bugün erken saatler, sahte hesapları bulup engelleyen sistemde bir hata oluştu. Oldukça kısa süren bu hata, az sayıda Facebook kullanıcısının hesaplarını yanlışlıkla engelledi. Bu hatayı keşfettikten hemen sonra, sorunu çözdük. Şu anda sorun çözülmüş durumda ve bu durumdan etkilenen insanların hesaplarını yeniden açıyoruz."
http://www.chip.com.tr/konu/facebook-tan-bayanlara-kotu-surpriz_23606.html

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.