Header Ads


Sahiplen.com

Sahiplen.com ilginç bir site daha bu internet daha nelere gebe olacak,nelerden para kazandıracak insanlara.

Eğer yazdıklarım,yaptıklarım bana ait başkaları sahiplenmesin istiyorsanız böyle bir yöntemde varmış buyrun burdan sahiplenim yakalım.


sahiplen.com

BİLİYOR MUSUNUZ?

Ürettiğiniz eserlerin, gerçekten sizin tarafınızdan yaratıldığını kanıtlamak için, eser asılları ile notere giderek, kayıtların paylaşılabilir ortamda saklanma riskini göze almak yerine, daha pratik, zahmetsiz, ekonomik ve noterdeki işlemle aynı yasal geçerliliği olan bir yöntemin var olduğunu biliyor musunuz?

NEDEN “SAHIPLEN.COM” ?

TÜRKTRUSTTÜRKTRUST'ın teknik altyapısı ile çalışan “sahiplen.com” uygulaması üzerinden, her türlü eserinizi, dökümanınız ve web sitesi içeriğinizi, bilgisayar ortamında, her formatta ve her dosya boyutunda, T.C.5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu kapsamında, yetkili elektronik sertifika hizmet sağlayıcı (ESHS) olarak hizmet veren TÜRKTRUST A.Ş’nin, yasal geçerliliği olan ürünü zaman damgası ile onaylayarak, eserleriniz üzerindeki hak sahipliğini ispatlayabilirsiniz.

WEB SİTENİN İÇERİĞİNİ SAHİPLEN!


Web Siteleri dinamik yapıları ve kolay erişilebilirlikleri ile her zaman kopyalanmaya müsait alanlardır. Sahip olduğunuz içerikleri düzenli olarak koruma altına almanız, ileride sizin sayenizde başkalarının kazanmasını engelleyecektir.
Herhangi bir program kullanmadan, Web Sitenizi browser ile açtıktan ve Dosya < Farklı Kaydet yaparak site içeriğini bilgisayarınıza indirdikten sonra, kaydettiğiniz site içeriğinizi Zaman Damgası ile onaylayabilirsiniz. Böylece, site içeriğinizin başkaları tarafından kullanılması halinde, yasal olarak T.C. 5070 Sayılı Kanun'la hak sahibi olursunuz. Sahip olduğunuz web sitesi içerikleri üzerinde hak iddia etmeniz gerektiğinde, o sitenin aynı zamanda alan adı sahibi olduğunuzu da ispatlamanız gerekecektir.

Üyeliğinizle birlikte hesabınıza yüklenen kontör ile sitenizin içeriğini hemen ÜCRETSİZ sahiplenin.


Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.