Header Ads


Kandırılıyoruz hemde fena şekilde,

Türkiye bor madeni konusunda çok zengin
Yazılanlar çizilenler ,anlatılmak istenenler,ne doğru, kim doğru, kim ne kadar haklı, kim ne kadar kandırılıyor, neler oluyor bu dünyada ve neler oluyor bizim güzel ülkemizde.
İnsanlar bir şeyler anlatıyor,
yok Türkiye bor madeni konusunda çok zengin geleceğin yakıtı olduğu için güzel ülkemiz Türkiye'de geleceğin Dubai'si olacakmış, Bergama da altın çıkarıyorlar arsenikle diye kıyametler koparıldı sonra bir şeyler oldu gündemden düştü, hastalıklarımız çıktı, milyonlarca hayvanımız telef edildi, hergün facebookta olsun ,mailler de olsun insanlar ülkemizin kandırıldığına dair bir sürü yazı paylaşıyorlar, araştırmadan, bakmadan, incelemeden sonra aşağı köyde bir yalan söyledim yukarı köye çıkana kadar kendimde inandım oluyor.
 
Kandırılıyoruz hemde fena şekilde. Alet oluyoruz birlerinin çıkarları için hemde en sağlamından. Aldatılıyoruz sevdiklerimiz ve inandıklarımız tarafından hemde hiç acınmadan.

Yıllar sonra Yılmaz Özdil bu konuyuda ilgilendiren bir yazı yazıyor Türk Akımı ile ilgili onun dili daha kuvvetli daha güzel anlatmış okumak isterseniz buyrun.Yılmaz Özdil: Türk akımı

Yazımın İlk Yayınlanma tarihi
17 01 2011 19:59

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.