Header Ads


Bizden çok seven vardır yaşamı o zaman daha çok olacak desenize ölüm olan hediyelerimiz.



Bugün sevgililer günü, ve ne ilginçtir ki aslında sevgiden eser olmayan bir gün, sevgini nasıl göstereceğin bir gösterişler günü



Sevgililer günü,artık kulağa bıraktığı anlamının dışında ,sevgililer  tarafından kutlanmakta,dünyanın sevgisizliği üzerine.
İnsanların inandıkları bir peygamber olan İsa Peygamber "sevgi" diye diye çarmıha gerildiğini anlatır, ona inananlar ve o inananlar daha sonra onun intikamını alırcasına ölümü sevgili edindirirler. 


Savaşları bitmez bir hale getirdiler.



Onun arkasına, başka sevgiden bahseden bir sevgili gelir dünyaya, ne ilginçtir ki oda savaş açar, kendilerine savaş açanlara ve ölüm bir daha sevgili olur,




Ne ilginçtir binlerce yıldır insanlar sevgileri yüzünden,birbirlerine ölüm armağan ettiler, ölüm gönderdiler, her ben seviyorum diyenler. 


Şimdi sen diyeceksin ne alaka ben demedim diye ama maalesef sen de dedin bende dedim herkes dedi. Çünkü biz yaşamayı seviyoruz, o bizim sevgilimiz bırakmamak için her şeyi yaptığımız. Yaşamın o kadar çok sevgilisi olunca da onu elde edebilmek ona yaranabilmek için yapılır, bütün savaşlar, yıkımlar, beraberinde gelen ölümler.

Bizden çok seven vardır yaşamı o zaman daha çok olacak desenize ölüm olan hediyelerimiz.


14 02 2011 18:36


2 yorum:

  1. sevgililer günü artık önemli bir ticari olgu. gelir seviyeleri bile sorgulanmadan maddiyatın sınırları zorlanırken. manevi hediyeler basit ve hor görülür olmuş. eskiden Fatih Kısaparmak "sevdiğine sözü olan bir kilim dokur derdi" şimdi sevdiğine sözün varsa iphone la söyleyeceksin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öldürmesinler ve acı çektirmesinler yeter:))

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.