Header Ads


AÇLIKTAN ÖLENLER ÖLDÜKLERİ İLE KALMASIN.


 Afrika'da birçok ülke açlıkla, savaşla yıllardır mücadele ediyor, yıllardır binlerce çocuk, genç, yaşlı açlıktan ve savaşların getirdiği yokluklardan felaketlerden ölüyor, aslında uzaklara Afrikalara gitmekte şart değil yoksulluktan, savaştan ölenleri, öldürenleri görmek için ama neyse Yaratanın bir bildiği vardır illaki... 
Biz insanların bildikleri ise yanıldıklarına değmiyor, koşturup duruyoruz daha iyi bir yaşam için çabalıyoruz, kimi zaman ahlaki kurallara uyarak , çoğu zaman ise etik olmayan yollara başvurarak ama sonuçta iyi yaşamak lazım bu ölümlü dünyada.
dünya gıda programı (kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor )
 kullanımı rahat ve hızlı.

http://www.wfp.org

Sonuçta hayat bir savaştır zihniyetine sahip insanların kendi fikirlerini ve yanlışlarını kabul ettiremeye çalıştıkları bir dünya yaratmaya çalışmalarındandır açlıklar,savaşlar,felaketler. Bu zihniyeti kabul ettirmeye çalışanların ya bir bildiği var ölümden sonrası için ya da dinleri yorumlamaları farklı,hayatın ölümle sonlandığına inanmaktalr ve bu dünyada ne yaparsan kendin için kar saymaya mı inanıyorlar.Kim bilir,kim yanılır. 


Aşağıda bir çok yardım örgütünün kampanyaları için destek sayfalrı ve numaraları verilmiştir. Normalde hiç ihtiyaç olmaması gerekirken malesef yıllardır bu yardım örgütleri vardır,yıllardar milyonlarca insan bu örgütlere yardımda bulunur daha iyi bir dünya için ama ne ilginçtir ki güçleri yetmez balık tutmayı öğretmeye , Her aklı olan insan biliyor ki başımıza her türlü felaket gelecektir ve bu felaketleri en az zararla atlatabileceğimizi dünya genelinde yapılması gereken her çalışandan alınacak çok ufak kesintiler ve toplanması gereken bir dünya fonu bu fonlada üretim ve tüketim dengesini sağlayacak araştırmlar geliştirmler yapılacak savunma sanayisine yapılan bütçeden de çok fazla olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Yani bir yandan kandırmaca içine alındık ama ne yapalım biz yine düzelene kadar yardımlarımızı esirgemeyelim.

sms ile yardım kanalları (yardım miktarlarını ilgili linklerden ögrenebilirsiniz.)

afrika yaz 5601 - (diyanet)
afrika yaz 2868 - (kızılay)
afrika yaz 3072 - (ihh)
aclik yaz 5777 - (kimse yok mu? derneği)
afrika yaz 3005 (unicefturk)

bankalar üzerinden (kredi kartı/havale/eft) için ilgili linkler

unicef turkiye'nin kampanyası

http://www.unicefturk.org/acildurum/

dünya gıda programı (kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor ) kullanımı rahat ve hızlı.
http://www.wfp.org


türk kızılayı

http://secure.kizilay.org.tr/nakdibagis.aspx?kodu=24

diyanet işleri başkanlığı

http://www.diyanet.gov.tr/...anligi-duyuru-11784.aspx



kızılhaç

http://www.icrc.org/eng/donations/index.jsp

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.