Header Ads


Akıl,Ruh ve Beden Sağlımız için Son 12 Saat

 Aklımın alamadığı haberlerden biri daha bir hükümet vatandaşı için iyi olan kararlar alması gerekirken nasıl oluyor da böyle bir yanlışlarla dolu karar alıyor,bizim bilmediğimiz bir olay mı var bu genetiği değiştirilmiş ürünler iyi yararlı olanlarda mı bu karar alınıyor madem bunlar bu kadar iyi bua damlar niye buna karşı çıkıyorlar birileri bir açıklama yapsa ne güzel olur.

Daha önce de genetiği değiştirilmiş ürünlerin Türkiye'ye ithaline onay verilmesine karşı çıkan Ziraat Mühendisleri Odası şimdi de çevre örgütü Greenpeace ile ortaklaşa olarak "Sağlığın İçin Son 24 Saat" kampanyası başlattı.

Genetiği değiştirilmiş ürünlerin Türkiye'de kullanılmasına karşı halkı bilinçlendirmeye çalışan kampanyada gdo'lu ürünlerin insan ve hayvan sağlığıyla beraber çevre üzerinde de çok büyük zararları olduğu anlatılıyor.
Devamını okumak için :
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/18956784.asp

24 saat içinde Türkiye'de GDO'lu* mısır kullanmak yasal olabilir. Bunu engellemek için hemen şimdi harekete geçmemiz gerekiyor.


Tehlike yanı başımızda! Nasıl mı? Bir süre önce Biyogüvenlik Kurulu, genetiği değiştirilmiş 10 mısır çeşidinin ithal edilmesiyle ilgili risk raporlarını sitesinde yayınladı. 12 Ekim saat 17ʼye kadar kamuoyundan yeterli sayıda karşıt görüş gelmezse, GDOʼlu ürünler artık yasal hale gelebilir.

Dünyamız laboratuvar değil! GDO'lu ürünler, insanlar, hayvanlar ve doğa üzerinde yapılan tehlikeli bir deney. Hem kendimizin ve hem de gelecek nesillerin üzerinde bu deneyin yapılmasına izin vermemeliyiz!

Şimdi sen de bu karar geçerlilik kazanmadan internet eylemine katıl! E-posta adresine göndereceğimiz iletide yorumlarını yazabileceğin 20 raporun linklerini sana göndereceğiz.

Unutma; son 24 saatin içindeyiz! GDO tehlikesini şimdi paylaş, sevdiklerini uyar!

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.