Header Ads


Hürriyet gazetesi Bumerang Ödülleri

Bumerang Ödülleri Oy Ver!
tamamen ücretsiz olup numaranız 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır

Eğer Düşünmek ve Paylaşmak adlı bloğumuzu beğendiyseniz,bir kaç dakikanız ayırıp,Hürriyet gazetesi Bumerang Ödülleri oylamasına katılmanızı rica edeceğiz. Bizim için ayrıdığınız bir kaç dakikanız Düşünmek ve Paylaşmak adına ölçülemeycek değerdedir.Destekleriniz bekliyoruz


Yapmanız gereken tek şey “oy ver” imajına tıklayarak oylama sayfasına ulaşabileceksiniz.Oy vermek için cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Cep telefonunuza gelecek doğrulama kodu ve oylama süreci tamamen ücretsiz olup numaranız 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır.  Kişiler aynı telefon numarası ile sadece bir oy verebilecekler.



Bumerang’ın seçkin siteleri ödüle doymaya hazırlanıyor!
Türkiye’nin en nitelikli blog ve web sitelerinin Tablet PC (Sony Tablet S) ve sürpriz hediyelerle ödüllendirileceği yarışma için başvurular başladı!

2007 yılından bu yana bağımsız site sahiplerine sunduğu avantajlarla 11 bin kullanıcıya ulaşan ve sponsor markalardan tekliflerle para da kazandırmaya başlayan Hürriyet Bumerang, en iyi blog ve web sitelelerini ödüllendirmeye hazırlanıyor!

Oylama Süreci
Genel Oylama
10 Ekim Pazartesi ile 4 Kasım Cuma tarihleri arasında yapılacak katılım ve oylama sürecinde, adaylar Bumerang’a kayıtlı siteleriyle yarışmaya katılımlarını gerçekleştirdikten sonra kendilerine verilecek bir link ile genel oylamaya katılabilirler.
Bu süreçte kendilerine verilen link ile sitelerinden, sosyal medyadan yapacakları paylaşımlar ve kullanıcılardan aldığı oylar katılımcının kazanma şansını artırır.
Ayrıca katılımcılar sitelerine kolayca ekleyebilecekleri formatta hazırlanmış imajı kullanarak takipçilerini oy vermeye davet edebilirler.
Favori bloğunuza nasıl oy vereceksiniz?
Sitelere oy vermek isteyenler başvuran adayın sitesinde yayınlayacağı oylama linkinden, sosyal medya paylaşımlarından veya sitesine eklediği “oy ver” imajına tıklayarak oylama sayfasına ulaşabilecekler.
Oy vermek için cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Cep telefonunuza gelecek doğrulama kodu ve oylama süreci tamamen ücretsiz olup numaranız 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır. Kişiler aynı telefon numarası ile sadece bir oy verebilecekler.
Oylama Linki ile paylaş


Bumerang Ödülleri Oy Ver!
tamamen ücretsiz olup numaranız 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.