Header Ads


Luminate Sistemi Nedir ?

 Luminate siteminin özellikle en iyi kısmı ödeme sistemi paypal hesabınıza 10 dolar olduğunda yatırma gerçekleşiyor
Luminate daha önceki adıyla pixazza idi sonradan bir sitem değişikliği ile birlikte isim değiştirdiler,Luminate ile tanışmam yaklaşık 4 ay oluyor ve yavaş yavaş sistemi tanımaya başladım, başladıkça da sizinle paylaşmak istedim.


Özellikle luminate de ödeme sitemi çok iyi paypal hesabınıza 10 dolar olduğunda yatırma  işlemi gerçekleşiyor, resimleriniz üzerinden çıkan reklamlara tıklandıkça para hesabınıza işliyor fakat siz  luminate hesabınızda 2 gün öncenin raporlarını görüyorsunuz,

Aynı zamanda Luminate de "tag" lama olayı var ki bunu facebook tan herkes biliyor etiketlediğiniz reklamlar üzerinden daha fazla gelir elde imaknınız da var, Luminate de bu sitemi kullanmak için yapmanız gereken hesabunızla giriş yaptıktan sonra my imagest'en resimlerinizi seçiyorsunuz ve istediklerinize bir konu belirleyerek aratma yapıyorsunuz ona göre çıkan sonuçlarda beğendiğiniz bir ürünü seçip onaylıyorsunuz işte bu kadar..

Luminate üyelik ise bu tarz sistemlerde olduğu gibi çok zor çünkü sitenizin yada bloğunuzun kaydından sonra 3 gün incelemeye alınıyorsunuz ve eğer eyterli içerik ve hitiniz yoksa çok da ümitlenmeyin..

Üye olduktan sonra en çok dikkat etmeniz gereken husus kendi reklamlarınıza tıklamamanız, bu ban sebebi olmakta ve google reklamlarını ortak kullandıkları için bu konuda hassas olmaktalar.artık google ile ortak çalışmıyorlar

Benim anlatacağım luminate ile ilgili şimdilik bu kadar aklınıza takılan sorular var ise yorum bırakmanız yeterli mutlaka geri dönüş yaparım.

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

1 yorum:

  1. Sağol güzel anlatmışsınız fakat biz bilmeyenler için soruyorum;
    Adsense ye bir sakıncası olur mu? Abartmadan kaç tane gösterebiliyoruz? Yoksa tüm resimlere mi uygulanıyor?

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.