Header Ads


SURİYE GERİLİMİ VE İRAN KUŞATMASI HAKKINDA BİR KOMPLO TEORİSİ

Suriye de savaş daha bu kadar alevlenmemişken bu yazıyı 8 Kasım da yazmıştım ve o zaman daha Suriye'de iç karışıklıklar alevlenmemiş di okuduktan sonra gerisine siz karar verin.

 Dün tekrar izlediğim Independence Day (Bağımsızlık Günü) de bir sahne de uzaylıların ne yapmak istediklerini anlayan David olayı mesai arkadaşına anlatıyor.


Diyor ki olay aynı satrançta ki gibi ilk önce şahı sıkıştırmak için piyonlarla yerlerini alırsın daha sonra elinde ki güçlerle destekler ve ŞAH-MAT yaparsın. Dedikten sonra İranla ilgili durum daha da netleşmiş bulundu.
Bugünler de İranla ilgili çıkan nükleer bomba yapımı haberleri ayyuka çıktı,bir şekilde İran'nın nükleer bomba yaptığı iddaları boy boy afişler halinde yayınlanıyor.Yok UAEK (Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu) İran'nın artık nükleer silahlara sahip olduğunu belirten raporlara sağlam kaynaklardan ulaştığını belirtmiş,İsrail oldum olası zaten şüpheleniyordu ki onlara kalsa İsrail'e düşman ne kadar ülke varsa hepsinde zaten bir çeşit anti İsrailci silahlara sahipler.


Klasik soru herkes bunu soruyor Irak içinde aynı tehlike vardı ne oldu bişey çıkmadı,ama olsun zaten çıkıp çıkmaması önemli değildi önemli olan bir şekilde Irağa girebilmekti plan başarıyla uygulandı,hem de ne başarı şimdi güya bu hatalarından dolayı ABD,İngiltere,Fransa,Almanya suçlu görünümünde ne oldu peki onun yerine terör çıkardılar bin Laden dediler, İspanya da Türkiyede, İngiltere'de ve En önemlisi ABD'de sivil halka yönelik saldırlar düzenlendi ve toplamda onbinlerce insan haytını kaybetti.Sonra Afganistana girdiler,Müttefik sömürgelerde iyiden iyiye lojistik olarak kuvvetlendiler,Başta Türkiye olmak üzere Özbekistan,Kuveyt,Suudi Arabistan yerleşimleri tamamlandı.(Orta Asya'da, ABD Özel Kuvvetleri'nin operasyonları için çerçeve anlaşma Ağustos 2009'daki bir genelge ile belirlenmiş, Afganistan'daki bir birlik Orta Asya'ya odaklanmakla görevlendirilmişti. Anlaşma kapsamında Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Kırgızistan hükümetleri ile "ortak operasyon" için işbirliği yapılacağı kaydedilmişti.)http://www.milligazete.com.tr/haber/abd-timleri-orta-asya-da-194241.htm

Geriye bir tek Suriyekaldı İran Kuşatması'nı tamamlamak için Harita da Kırmızı Yerler Piyonların Yerleştiği yerler Maviler Destekler Şah İse İRAN
Ama daha bitmedi, İranın kamuoyunda hala destekçileri var özellikle,Libya,Suriye,Mısır peki diyeceksiniz Fas'ın Tunus'un,Yemenin,ne suçu vardı Libya ve Mısır'a destek kanallarının kesilmesi gerekiyordu,kesildi. Asıl amaç ise hedefi desteksiz ve kuşatılmış olarak bırak ki hareket alanı daralsın,şimdi kaldı Suriye eğer Suriye'de bu yakınlarda düşerse işte siz o zaman seyreyleyin cümbüşü,bir kaç aya kalmaz İran hepten sıkıştırılıp köşeye alınacak. 


Savaş çıkar mı derseniz illaki ihtimaller arasında vardır derim ama asıl önemli olan yeni dünya düzeninde büyük hedef için savaş yanlış bir karar olur onun yerine kontrol altında tutup tehlike olmaktan çıkarmak ve dediklerini yaptırmak önemlidir. İşte bu yüzden bana göre savaş çıkmaz ama birileri bu planı görüp daha önce tetiğe basarsa ki umarım basmaz ve o tetikte malesef nükleer bir tetik olur işte o zaman hiç hoş olmayan sonuçlar olur kısa vadede.

Uzun vadede ise daha keskin kararlar ve uygulamalar yapılır ama o şimdinin konusu değil...

Düşünmek Ve Paylaşmak Dileğiyle

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.